ΠΑΟΚ

"Έσπασε" η... γκίνια του Νάτχο

"Έσπασε" η... γκίνια του Νάτχο
INTIME SPORTS

Ο Μπίμπρας Νάτχο, που είχε πετύχει το πρώτο του γκολ στον αγώνα με τον ΟΦΗ, "ξόδεψε" αρκετές τελικές προσπάθειες έως ότου σκοράρει στο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η αγωνιστική ποιότητα του Μπίμπρας Νάτχο είναι δεδομένη και ουδείς μπορεί να την αμφισβητήσει... Ωστόσο είναι γεγονός πως βάσει αριθμών όσον αφορά τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ, δεν είχε αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Αυτό το λέμε γιατί ο Ισραηλινός μετά το τέρμα που είχε πετύχει κόντρα στον ΟΦΗ (ήταν το πρώτο του) χρειάστηκε αρκετές τελικές προσπάθειες προκειμένου να επιστρέψει στα γκολ, κάτι που έκανε στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μετά το ματς με τους Κρητικούς στο οποίο είχε σκοράρει στην πρώτη του τελική προσπάθεια που είχε ως παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ακολούθησαν 14 τελικές προσπάθειες μέχρι και το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες προκειμένου να βρει ξανά δίχτυα.

Συγκεκριμένα είχε μια πετυχημένη τελική προσπάθεια στον αγώνα με τον ΟΦΗ και οι... απόπειρες του να σκοράρει συνεχίστηκαν στα παιχνίδια κόντρα σε Πανθρακικό (μία τελική προσπάθεια), Εργοτέλη (μία τελική προσπάθεια), Ολυμπιακό (δύο τελικές προσπάθειες), Άρη (δύο τελικές προσπάθειες), ΠΑΣ Γιάννινα (μία τελική προσπάθεια), Απόλλων Σμύρνης (τρεις τελικές προσπάθειες) και Ατρόμητο (τέσσερις τελικές προσπάθειες).

Όπως και να έχει, την Κυριακή (6/4) "έσπασε" η... γκίνια του Νάτχο αναφορικά με τις χαμένες ευκαιρίες που είχε το προηγούμενο διάστημα, κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Ατρόμητο και αυτό ενδεχομένως να τον βοηθήσει και ψυχολογικά έτσι ώστε στο εξής να είναι περισσότερος παραγωγικός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ