ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ερυθρόλευκο" τραπέζωμα με φόντο τον τελικό Κυπέλλου

"Ερυθρόλευκο" τραπέζωμα με φόντο τον τελικό Κυπέλλου

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εντείνουν την προετοιμασία τους για τον επικείμενο τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την Ξάνθη, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης έφαγαν όλοι μαζί στο Μικρολίμανο (VIDEO).

Το οικογενειακό κλίμα και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αποτελεί ασφαλή οδηγό για τον Ολυμπιακό ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την Ξάνθη το προσεχές Σάββατο (23/5, 20:30) στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος της προπονητικού προγράμματος την Τρίτη (19/5) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι "ερυθρόλευκοι" άσοι έφαγαν όλοι μαζί στο εστιατόριο "Παπαϊωάννου" στο Μικρολίμανο, περνώντας μερικές στιγμές χαλάρωσης ενόψει της μάχης με τους Ακρίτες.

Είναι δεδομένο ότι η συγκέντρωση όλων είναι στραμμένη στο πως θα καταφέρει η ομάδα του Πειραιά να σηκώσει το τρόπαιο και να κάνει το νταμπλ, γι' αυτό και αποφάσισαν να μαζευτούν όλοι μαζί και να φάνε, μιας και το επέτρεπε και ο υπέροχος καιρός.

Πέρα από τους παίκτες, στο τραπέζι βρισκόταν ο Βίτορ Περέιρα, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, οι αναλυτές, οι γυμναστές και οι φροντιστές της ομάδας, συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, τον Πιερ Ισά, τον Κούλη Δουρέκα και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά.

Δουλειά στην τακτική και στα τελειώματα

Νωρίτερα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στου Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασίας τους. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά επάνω στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ έγινε δουλειά και επάνω στα τελειώματα των φάσεων.

Κανονικά γυμνάστηκαν για μια ακόμη ημέρα οι Ελαμπντελαουί, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Μποτία και Ντοσεβί, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαντάνα και Στρέζος, ενώ θεραπεία και ατομικό έκανε ο Γιαννούλης.

Όσο για τον αρχηγό της ομάδας, τον Γιάννη Μανιάτη συνεχίζει την αποκατάστασή του, ενώ να πούμε πως την Τετάρτη (20/5) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι τον τελικό

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της για τις δραστηριότητες της ομάδας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, ώστε να γνωρίζουν τα Media και όσους καλύπτουν το "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ για το πως θα κινηθούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

* MEDIA DAY στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ώρα προσέλευσης για τους δημοσιογράφους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στις 12:00. Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου για τον επικείμενο τελικό.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

* ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 10:00. Ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά.

* ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ του Ολυμπιακού, με τον κ. Περέιρα και έναν ποδοσφαιριστή, στις 13:00 στο ΟΑΚΑ. Νωρίτερα (μεταξύ της συνέντευξης Τύπου της Ξάνθης και του Ολυμπιακού) ο κ. Περέιρα και ο ποδοσφαιριστής που θα τον συνοδεύει, θα φωτογραφηθούν με το τρόπαιο!

Το γεύμα στο Μικρολίμανο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ