ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

“Ερωτευμένοι” με Λέτο στην Μπενφίκα

Σεμπάστιαν Λέτο INTIME SPORTS

"Ερωτευμένος" με τον Λέτο είναι ο προπονητής της Μπενφίκα. Κάρλος Φρέιτας για την θέση του Αντωνίου

Εχθές το απόγευμα αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από το site Prasinanea.gr το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού Σεμπάστιαν Λέτο.

Μια ημέρα αργότερα ο πρόεδρος του “τριφυλλιού” σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Πορτογαλική εφημερίδα ( διαβάστε την ΕΔΩ ), παραδέχθηκε το ενδιαφέρον των “Αετών” για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο να πει λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Μπενφίκα Ζόρζε Ζέσους “ερωτεύτηκε” τον Λέτο στο ματς του Παναθηναϊκού με την πορτογαλική ομάδα στην Αμερική και ζήτησε άμεσα την απόκτηση του ως αντικαταστάτη του Ντε Μαρία, που θα φύγει με 35 εκ. Ευρώ περίπου.

Αυτό που άρεσε στον Ζόρζε Ζέσους, είναι πως ο Λέτο είναι ιδιαίτερα γρήγορος ποδοσφαιριστής και με καλή ντρίπλα, με αποτέλεσμα να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού στην Πορτογαλία.

Από εβδομάδα η πρόταση

Οι πράσινοι έχουν δεχθεί μια προφορική κρούση από την Μπενφίκα, που ήθελε αρχικά να μάθει αν ο παίκτης είναι προς παραχώρηση. Μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται, οι “Αετοί” αναμένεται να κάνουν και επίσημη πρόταση, που θα είναι κοντά στα 10 εκ. Ευρώ.

Μάλιστα άνθρωποι του πορτογαλικού συλλόγου θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή, αφού ο παίκτης είναι προσωπική επιλογή του Ζόρζε Ζέσους.

Κάρλος Φρέιτας για τεχνικός διευθυντής

Όπως αναφέρουν τα Prasinanea.gr o παλαίμαχος άσος του “τριφυλλιού”, Πάολο Σόουζα, πρότεινε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να μιλήσουν στον Κάρλος Φρέιτας για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Σόουζα δεν περιορίστηκε να προτείνει τον Φρέιτας, αλλά επικοινώνησε και μαζί του για να τον πείσει να δει ζεστά το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού. ” Πήγαινε στον Παναθηναϊκό, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για σένα να εργαστείς σε ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και να φανεί η δουλειά σου” ήταν η προτροπή του Σόουζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ