ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Φαβορί η Σαραγόσα"

Ερνάντεθ: "Φαβορί η Σαραγόσα"
Ερναντεθ

Ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν της Αλμπαθέτε, Κίκε Ερνάντεθ, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τον επαναληπτικό των “κιτρίνων” στο Κύπελλο UEFA με την Σαραγόσα στο “Λα Ρομαρέδα”

“Κατά πρώτο λόγο το αποτέλεσμα του 1-0 στο Βικελίδης είναι σημαντικό. Αυτό είναι και το προβάδισμα, που έχει ο Άρης. Η Σαραγόσα έχει όμως δυναμική, έχει δύσκολη έδρα, είναι το φαβορί”, τόνισε αρχικά ο Κίκε Ερνάντεθ.

Όσο για το πώς βλέπει τον Άρη στο παιχνίδι του “Λα Ρομαρέδα”; “Ο Άρης όμως μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι και γιατί όχι να πάρει την πρόκριση. Ναι μεν, η Σαραγόσα δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, δεν έχει γίνει ακόμη ομάδα, αλλά η Σεβίλλη πιστεύω άξιζε το ματς και τη νίκη. Όμως, η Σαραγόσα έχει καλούς παίκτες. Δεν έχει δέσει ακόμη”.

Ο Κίκε Ερνάντεθ αναφερόμενος στο 1-0 υπέρ του Άρη από το “Κλεάνθης Βικελίδης” δήλωσε: “Το σημαντικό είναι πώς το 1-0 δυσκολεύει τη Σαραγόσα. Πρέπει να έχει καλή δουλεμένη άμυνα ο Άρης. Με πάθος και δύναμη να πετύχει γκολ σε κόντρα επίθεση”.

Τι συμβούλευσε όμως ο Ισπανός πρώην τεχνικός του Άρη τον Ντούσαν Μπάγεβιτς; “Είναι καλός και έμπειρος προπονητής ο Μπάγεβιτς. Θα του έλεγα να προσέξει την άμυνα, διότι είναι επικίνδυνη ομάδα η Σαραγόσα. Να μη δεχτούν γκολ από τη Σαραγόσα. Να υπερασπιστούν τα μετόπισθεν”.

Κι όσο για τους παίκτες του Άρη; “Θα έλεγα στους παίκτες να απολαύσουν το παιχνίδι και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Μακάρι να επιστρέψω κάποια στιγμή στον Άρη”.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ