ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ερνάντες: "Άκουσα τα καλύτερα για τον Αστέρα από τον Μίτσελ"

Ερνάντες: "Άκουσα τα καλύτερα για τον Αστέρα από τον Μίτσελ"

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας Ντάνι Ερνάντες, ο οποίος σε δηλώσεις του, μίλησε για τα κολακευτικά λόγια που του είπε ο Μίτσελ για τον Αστέρα Τρίπολης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης, ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας, Ντάνι Ερνάντες, έφτασε στη χώρα μας το Σάββατο το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του.

Ο πανύψηλος πορτιέρο (1.95μ), πήγε αμέσως από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" στην Τρίπολη και έκανε μια βόλτα στις εγκαταστάσεις του Αστέρα και στα αξιοθέατα της Τρίπολης.

Ο γκολκίπερ από την Βενεζουέλα που θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες, έκανε δηλώσεις στο Arcadia-sports.gr , μιλώντας για τις συμβουλές που πήρε από τον Μίτσελ, τον Χουανίτο και αρκετούς άλλους:

"Μίλησα με πολλούς Ισπανούς οι οποίοι γνωρίζουν την Ελλάδα και τον Αστέρα. Τα καλύτερα λόγια μου τα είπε ο Μίτσελ, ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Μου είπε ότι στην Ελλάδα η πιο οργανωμένη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό είναι ο Αστέρας. Βέβαια, μίλησα και με πολλούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί στον Αστέρα όπως ο Χουανίτο ο οποίος μου τόνισε τη συνέπεια των ιδιοκτητών της ομάδας..."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ