PREMIER LEAGUE

Έρικσον:"Θέλω τον Μπέκαμ στην Σίτι"

Έρικσον:"Θέλω τον Μπέκαμ στην Σίτι"
Έρικσον

Σε συνέντευξη του ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Μάντσεστερ Σίτι

Κατά την διάρκεια που ήταν προπονητής στην Εθνική Αγγλίας ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είχε πολύ καλή σχέση με όλους του ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά σε εκείνον που είχε την μεγαλύτερη αδυναμία ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαν τον οποίο μάλιστα ονόμασε σαν τον απόλυτο αρχηγό των “Λιονταριών”.
Μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 ο Έρικσον αποχώρησε από το πόστο του στην Εθνική ομάδα παίρνοντας διαφορετικό δρόμο από αυτόν που χάραξε ο Μπέκαμ, ο μεν ένας είναι προπονητής τώρα στην Μάντσεστερ Σίτι, ο άλλος εκείνο το διάστημα διαπραγματευόταν την μεταγραφή του στην Αμερική.

Ενάμιση χρόνο μετά ο Έρικσον δηλώνει ότι θα ήθελε να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους στην ομάδα του αυτή την φορά, μόνο σε περίπτωση που ο Μπέκαμ αποφασίσει να γυρίσει πίσω στην Αγγλία.

"Εάν υπάρξει ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ντέιβιντ πίσω στην Αγγλία τότε ναι, θα του κάνω πρόταση και θα του ζητήσω να έρθει να παίξει στην Μάντσεστερ Σίτι. Έχω δει δυο φορές τον Μπέκαν τελευταία καθώς είχαμε πάει να δειπνήσουμε σε ένα εστιατόριο στην Αγγλία, κρατάμε καλές επαφές εδώ και καιρό".



Ο Μπέκαμ προπονείται με την Άρσεναλ με σκοπό να είναι σε καλή κατάσταση εν όψη του φιλικού της Αγγλίας με την Ελβετία στο οποίο αν αγωνιστεί ο 32χρονος άσσος θα συμπληρώσει εκατό συμμετοχές με το εθνόσημο.

" Πιστεύω ότι ο Ντέιβιντ πρέπει να κλιθεί στην Αγγλία όχι μόνο για ηθικό λόγο, ξέρετε για τις εκατό συμμετοχές, αλλά γιατί είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει την ομάδα, το δεξί του πόδι είναι σε ετοιμότητα όπως ήταν και τα προηγούμενα χρόνια", είπε ο Έρικσον.






TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ