ΑΓΓΛΙΑ

Έρικσον: "Έχει τελειώσει από Εθνική ο ΜακΛάρεν"

Έρικσον: "Έχει τελειώσει από Εθνική ο ΜακΛάρεν"
Ερικσον

Την υποστήριξή του προς τον πρώην συνεργάτη του στην Εθνική Αγγλίας έστειλε ο Σουηδός τεχνικός, ο οποίος μίλησε για τις υπερβολικές προσδοκίες που υπάρχουν πάντα στο "Νησί"

Ο Σουηδός τεχνικός, ο οποίος έχει εμπειρία από τον πάγκο των "λιονταριών", οδηγώντας τους Άγγλους στην τελική φάση των τριών τελευταίων μεγάλων διοργανώσεων (Mουντιάλ 2002 και 2006, Euro 2004), μίλησε επίσης και για τη δική του εμπειρία υποστηρίζοντας πως το πέρασμά τού από την Αγγλία θα ήταν μικρότερο αν δεν είχε καταφέρει να πάρει την πρόκριση για το Μουντιάλ της Γερμανίας.
"Τα ίδια γίνονται σε κάθε χώρα. Δεν μπορείς να απολύσεις 22 παίκτες, οπότε ποιός άλλος είναι εκεί; Ο προπονητής. Δεν είναι κάτι το καινούργιο, απλά θα πρέπει να ζήσεις με αυτό και να το αποδεχτείς", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην "Mirror" ο νυν τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, για να προσθέσει:

"Δεν θα είχα και εγώ την δουλειά στην Αγγλία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εάν δεν τους είχα πάει στα τελικά του τελευταίου Μουντιάλ, αυτό είναι σίγουρο.

Ο Στιβ είναι φίλος μου, δούλεψα μαζί τους για πεντέμιση χρόνια στην Αγγλία, οπότε είναι λογικό να λυπάμαι για την κατάσταση αυτή και φυσικά εύχομαι να διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα".

Πλέον, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, τα "λιοντάρια" περιμένουν από το Ισραήλ να τους κάνει τη... χάρη και να "φρενάρει" τους Ρώσους, διαφορετικά θα μείνουν για πρώτη φορά εκτός τελικών μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης μετά το 1994, με τον Γκράχαμ Τέιλορ να πληρώνει τότε εκείνη την αποτυχία με την απόλυσή του από τη θέση του προπονητή.

"Αυτή είναι μία μεγάλη, μεγάλη ποδοσφαιρική χώρα, μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου. Όμως οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι πάρα πολύ υψηλές, περισσότερο από κάθε άλλη χώρα

Δεν νομίζω ότι η Αγγλία είχε τύχη κόντρα στη Ρωσία. Άξιζαν πολλά περισσότερα από αυτό το ματς. Όλοι θα είναι απογοητευμένοι αν η Αγγλία δεν πάει στα τελικά το ερχόμενο καλοκαίρι" κατέληξε στις δηλώσεις του.










TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ