ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Έρικσεν: Απουσιάζει από τις λίστες της Ίντερ για Serie A και Champions League

 Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Φιορεντίνα στη Serie A
Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Φιορεντίνα στη Serie A © 2020 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Κριστιάν Έρικσεν δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο μισό της σεζόν με την Ίντερ στη Serie A και το Champions League, καθώς δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Σιμόνε Ιντζάγκι για τις αναμετρήσειςτων δύο διοργανώσεων.

Η Ίντερ αποφάσισε να μη ρισκάρει με την υγεία του Κριστιάν Έρικσεν, καθώς αποφάσισε να μην τον δηλώσει στη λίστα για τις αναμετρήσεις των "νερατζούρι" σε Serie A και Champions League, σύμφωνα με τη δανική ιστοσελίδα "Ekstrabladet".

Οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ιταλίας, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς του Δανού διεθνή στην Κοπεγχάγη, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία του και ο λόγος είναι ότι εκφράζονται φόβοι, μήπως συμβεί κάποιο απρόοπτο με την καρδιά του, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο Euro 2020.

Αυτό σημαίνει ότι ο Έρικσεν θα απουσιάσει από όλες τις αναμετρήσεις των "νερατζούρι" τουλάχιστον για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος βρίσκεται από τις αρχές Αυγούστου στο Μιλάνο, όπου έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που του πρότειναν οι Δανοί γιατροί στην Κοπεγχάγη, οι οποίοι είναι και εκείνοι που θα συντονίσουν επίσης, την κλινική παρακολούθηση.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΙΝΤΕΡ CHAMPIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ