ΑΕΛ

Εργοτέλης-Λάρισα 0-0

Εργοτέλης-Λάρισα 0-0
Εργοτελης-Λαρισα

Εργοτέλης και Λάρισα έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής

Οι Κρήτες θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη, αλλά το σουτ του Τάσιτς στο 86' σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κοτσόλη. Ευκαιρίες δημιούργησαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Θεσσαλοί, όμως τελικά έμειναν στο "στείρο" 0-0.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Μιλαντιν, Κεφαλούκος, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Γραμμόζης (86' Νατσέφσκι), Τάσιτς, Κοιλιάρας (75' Φραγκουλάκης), Τζούνιορ, Θεοδωρίδης, Ογκνιένοβιτς (68' Μπούντιμιρ).

Λάρισα (Γ. Δώνης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας, Γκαλίτσιος, Κλεϊτον, Αλεξάνδρου (46' Καλαντζής), Σαρμιέντο, Φωτάκης (76' Κόζλεϊ), Μπακαγιόκο, Ιγκλέσιας (62' Κυριακίδης).

Διαιτητής: Δ. Κύρκος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κ. Δάλλας (Ηπείρου), Δ. Γούκος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Κορδονούρης, Τζούνιορ (Εργοτέλης) - Ιγκλέσιας, Καλαντζής, Κλέϊτον, Σαρμιέντο (Λάρισα)
Με μια ματιά
Το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την εδαφική πρωτοβουλία, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Κοτσώλη, καθώς οι ατομικές προσπάθειες των Τάσιτς και Ογκνιένοβιτς σταματούσαν στην αμυντική λειτουργία της Λάρισας. Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, αρκέσθηκαν στο γεγονός ότι κρατούσαν με άνεση τους επιθετικούς του Εργοτέλη μακριά από την εστία τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ, ενώ στο 50ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης. Ο Τάσιτς τροφοδότησε τον Ογκνιένοβιτς που βρήκε με εντυπωσιακό τρόπο τον Κοιλιάρα, όμως το σουτ του τελευταίου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοτσώλης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Λάρισα "απάντησε" αλλά ο Μπακαγιόκο αιφνιδιάσθηκε από την σέντρα-σουτ του Κλέιτον και έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 67' η Λάρισα πλησίασε πάλι στο γκολ, αλλά ο Δασκαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ μετά το σουτ του Μπακαγιόκο από καλή θέση. Ο έμπειρος επιθετικός έχασε ακόμη μία εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Δασκαλάκης τον νίκησε στο τετ-α-τετ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 83' και σε μία διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, ο Νταμπίζας μάρκαρε δυναμικά τον Κεφαλούκο που πέφτοντας στο έδαφος βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ηταν μία αμφισβητούμενη φάση και ο Κύρκος αποφάσισε να δώσει συνέχεια στον αγώνα, καταλογίζοντας φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπουντιμίρ κέρδισε τις κόντρες και η μπάλα πήγε στον Τάσιτς που πλάσαρε ιδανικά τον Κοτσόλη, αλλά η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι της εστίας των "βυσσινί", στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.
Όλα τα λεφτά...
Το δεύτερο ημίχρονο...
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το πρώτο ημίχρονο...
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
6' Σχόλιο
Οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν ρυθμό, ενώ η μπάλα κινείται κυρίως στο χώρο του κέντρου.
12' Σχόλιο
Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις μέχρι στιγμής. Οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει σε καμία περίπτωση να φτάσουν η μία στην περιοχή της άλλης.
18' Σχόλιο
Πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, δεν έχουν αφήσει καμία από τις δύο ομάδες να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν.
21' Σουτ Λάρισα Φωτάκης
Έπειτα από πάσα του Κλέιτον, ο Φωτάκης πιάνει ένα συρτό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, όμως ο Δασκαλάκης μπλοκάρει.
32' Ευκαιρία Εργοτέλης Κοιλιάρας
Ο Κοιλιάρας από δεξιά και προς το κόρνερ, κάνει σέντρα-σουτ, με τον Κοτσόλη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.
38' Σουτ Εργοτέλης Θεοδωρίδης
Ο Χίμπλινγκερ από αριστερά πασάρει στον Θεοδωρίδη, ο οποίος βρίσκεται αμαρκάριστος στο όριο της περιοχής, σουτάρει βιαστικά και ο Κοτσόλης δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει
44' Σχόλιο
Ο Εργοτέλης έχει ανεβάσει εμφανώς την απόδοσή του, στο τελευταίο 10λεπτο και προσπαθεί να φτάσει στο γκολ.
45' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Ιγκλέσιας
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Καλαντζής παίρνει τη θέση του Αλεξάνδρου
48' Φάουλ Λάρισα Φωτάκης
Ο μέσος της Λάρισας εκτελεί φάουλ αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή του Δασκαλάκη, ο Τάσιτς στην προσπάθειά του να απομακρύνει με το κεφάλι στέλνει την μπάλα να περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακά του
49' Σουτ Εργοτέλης Κοιλιάρας
Στην αντεπίθεση ο Εργοτέλης, ο Ογκνιένοβιτς βρίσκει με πολύ όμορφη μπαλιά τον Κοιλιάρα, ο οποίος βρίσκεται μόνος του απέναντι από τον Κοτσόλη, με τον διεθνή τερματοφύλακα να αποκρούει το σουτ του μέσου του Εργοτέλη
54' Ευκαιρία Λάρισα Μπακαγιόκο
Ο Κλέιτον με καταπληκτική ντρίμπλα ξεπέρασε δύο αμυντικούς του Εργοτέλη και μπαίνει στην περιοχή του Δασκαλάκη, επιλέγοντας όμως να πασάρει αντί να σουτάρει, με τον Μπακαγιόκο να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
62' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Κυριακίδης παίρνει τη θέση του Ιγκλέσιας
68' Σουτ Λάρισα Μπακαγιόκο
Ο Μπακαγιόκο μπαίνει στην περιοχή του Εργοτέλη, πιάνει ένα δυνατό σουτ με εξωτερικό φάλτσο όμως μετά την παρέμβαση αντιπάλου, η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, κόρνερ.
69' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Μπούντιμιρ παίρνει τη θέση του Ογκνιένοβιτς
70' Σουτ Εργοτέλης Μπούντιμιρ
Διαγώνιο συρτό σουτ του Μπούντιμιρ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Κοτσόλης δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει.
75' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Κλέιτον
76' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Φραγκουλάκης παίρνει τη θέση του Κοιλιάρα
76' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Κόζλεϊ παίρνει τη θέση του Φωτάκη
77' Ευκαιρία Λάρισα Μπακαγιόκο
Ο Καλαντζής σεντράρει από αριστερά, ο Σαρμιέντο πιάνει την πρώτη κεφαλιά, με την μπάλα να φτάνει στον Μπακαγιόκο, ο οποίος βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Δασκαλάκη που νικά για μια ακόμη φορά τον επιθετικό της Λάρισας διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ
82' Σουτ Εργοτέλης Θεοδωρίδης
Ο μέσος του Εργοτέλη, πιάνει πολύ δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή της Λάρισας, όμως ο Κοτσόλης με γροθιές διώχνει.
84' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Νατσέφσκι παίρνει τη θέση του Γραμμόζη
85' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Σαρμιέντο
86' Δοκάρι Εργοτέλης Τάσιτς
Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, ο Μπούντιμιρ παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Τάσιτς, ο οποίος με σουτ στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοτσόλη, πριν οι αμυντικοί της Λάρισας διώξουν μακριά.
87' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Ζούνιορ
90' Λήξη αγώνα














TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ