ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ερέρα και Βεράτι: "Ο διαιτητής μας έλεγε "άντε γαμ...τε" κατά την διάρκεια του αγώνα"

Ο Βεράτι της Παρί
Ο Βεράτι της Παρί Ⓒ 2021 THIBAULT CAMUS/ ASSOCIATED PRESS

Οι Μάρκο Βεράτι και Άντερ Ερέρα ξέσπασαν εναντίον του Μπιόρν Κάιπερς, δηλώνοντας ότι ο διαιτητής του αγώνα με την Μάντσενστερ Σίτι έβριζε τους παίκτες της Παρί κατά την διάρκεια του αγώνα.

Σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Μπιορν Κάιπερς προχώρησαν οι Μάρκο Βεράτι και Έντερ Ερέρα της Παρί μετά την ήττα της γαλλικής ομάδας από την Μάντσεστερ Σίτι στον 2ο ημιτελικό του Champions League (ήττα με 2-0) που σήμανε τον αποκλεισμό της.

Σύμφωνα με τους δύο μέσους της Παρί, ο διαιτητής της αναμέτρησης του έβριζε κατά την διάρκεια του αγώνα, λέγοντάς τους "Άντε γαμ...τε" αρκετές φορές. "Ο διαιτητής του αγώνα είπε "άντε γαμ...σου στον Παρέντες. Αν το πούμε εμείς αυτό θα δεχθούμε 3-4 αγωνιστικές τιμωρία" δήλωσε ο Ερέρα, με τον Βεράτι να συμπληρώνει: "Ο διαιτητής μου είπε και εμένα "άντε γαμ...σου δύο φορές".

Ο Βεράτι πρόσθεσε στην συνέχεια: "Το να το λένε οι διαιτητής είναι φυσιολογιό, αλλά αν το πούμε εμείς αυτό θα φάμε δέκα αγώνες τιμωρία. Μιλάω πολύ στους διαιτητές, αλλά δεν τους μιλάω με αυτό τον τρόπο. Προσπαθούμε πάντα να σεβόμαστε τους διαιτητές, αλλά αυτός μας έβρισε 3-4 φορές κατά την διάρκεια του αγώνα".

Photo Credits: ⓒ 2021 Thibault Camus/ Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ