ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Eredivisie: Η Ουτρέχτη του Μπάρκα δεν άφησε την Αϊντχόφεν να κάνει το ιστορικό ρεκόρ

Ο Βασίλης Μπάρκας
Ο Βασίλης Μπάρκας INTIME SPORTS

Η Αϊντχόφεν ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Eredivisie με 17 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές όμως δεν μπόρεσε να κάνει αποκλειστικά δικό της το ρεκόρ, αφού έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ουτρέχτη του Μπάρκα.

Η Αϊντχόφεν είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες φέτος στην Γηραιά Ήπειρο έχοντας να επιδείξει 17 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Eredivisie (ισοφάρισε το ρεκόρ στην Ολλανδία) όμως το "18 στα 18" με το οποίο θα έπαιρνε την απόλυτη πρωτιά δεν έγινε ποτέ.

Και αυτό γιατί έπεσε στο μπλόκο της Ουτρέχτης, με την PSV να ανοίγει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Μπακαγιόκο αλλά να δέχεται την ισοφάριση στο 53' από τον Μπουσάιντ και να αδυνατεί στη συνέχεια να νικήσει τον Βασίλη Μπάρκα για να μείνει το 1-1 μέχρι το φινάλε.

Σημειώνεται πως η Ουτρέχτη έκλεισε το ματς με περισσότερες τελικές (17-13) έναντι της πρωτοπόρου και με υπεροχή στα xgoals (1.40-0.99), με την ομάδα του Μπάρκα να συμπληρώνει εννέα ματς αήττητη στο πρωτάθλημα και να αποσπάται πέντε πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ