ΠΑΟΚ

Equipe: "Οι ελληνικές Αρχές δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των οπαδών της Μαρσέιγ"

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ στο Βλεοντρόμ στο πλαίσιο του Conference League
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ στο Βλεοντρόμ στο πλαίσιο του Conference League © 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Equipe αναφέρει ότι οι ελληνικές Αρχές μετά τα επεισόδια στη Μασσαλία μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των φίλων της γαλλικής ομάδας, με το σενάριο να μην τους επιτραπεί να ταξιδέψουν στην Ελλάδα να φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Μασσαλία μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ από το βράδυ της Τετάρτης, αλλά και την Πέμπτη εντός και εκτός Βελοντρόμ έχουν θορυβήσει όλους τους εμπλεκόμενος για πιθανές νέες ταραχές στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα για τα προημιτελικά του Conference League.

Όπως ανέφερε την Κυριακή (10/4) η Equipe, οι ελληνικές Αρχές δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των οπαδών των Μασσαλών, με το σενάριο που τους θέλει να μην ταξιδεύουν τελικά στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς να φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό.

"Οι ελληνικές Αρχές δεν θα ενημερώσουν για αυτό το θέμα μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αλλά έχουν ήδη ενημερώσει τη Μαρσέιγ ότι δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των οπαδών της μετά από από τα επεισόδια στον πρώτο αγώνα. 400 με 500 οπαδοί της Μαρσέιγ θα έπρεπε να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Η UEFA κίνησε πειθαρχικές διαδικασίες για την επιβολή κυρώσεων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα στη Μασσαλία το απόγευμα της Πέμπτης. Η Μαρσέιγ περιμένει ως ποινή ένα μεγάλο πρόστιμο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία", ανέφερε το ρεπορτάζ του γαλλικού μέσου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ