ΙΣΠΑΝΙΑ

Equipe: "Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να προτείνει ανταλλαγή Γκριεζμάν - Ντιμπάλα στην Γιουβέντους"

Ο Αντουάν Γκριεζμάν σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας κατά τη διάρκεια του Euro 2020 | 27 Ιουνίου 2021
Ο Αντουάν Γκριεζμάν σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας κατά τη διάρκεια του Euro 2020 | 27 Ιουνίου 2021 @2021 VADIM GHIRDA/AP IMAGES

Το ναυγάγιο των διαπραγματεύσεων με την Ατλέτικο για την ανταλλαγή Γκριεζμάν - Σαούλ δεν πτόησε την Μπαρτσελόνα, με την "Equipe" να αποκαλύπτει πως οι Καταλανοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να προτείνουν τον Γάλλο στην Γιουβέντους για να πάρουν τον Ντιμπάλα.

Η άφιξη των Σέρχιο Αγκουέρο και Μέμφις Ντεπάι στην Βαρκελώνη σε συνδυασμό με την επικείμενη ανανέωση της συνεργασίας του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα, έχουν δημιουργήγει έναν ασφυκτικό κλοιό που στενεύει όλο και περισσότερο γύρω από τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον ωθεί στην πόρτα της εξόδου.

Παρά το γεγονός μάλιστα πως η προσπάθεια των Καταλανών να τον ανταλλάξουν με τον Σαούλ Νίγκεθ έπεσε στο κενό, ελέω και της επιθυμίας της Ατλέτικο να αναζητήσει καλύτερες προσφορές για τον παίκτη της από ομάδες της Premier League, ο Γάλλος εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υπό παραχώρηση παικτών.

Απόδειξη συνιστά και το σημερινό (20/7) δημοσίευμα της "Equipe", με το έγκυρο γαλλικό μέσο να αναφέρει πως οι μπλαουγκράνα σκέφτονται πλέον σοβαρά να προτείνουν στην Γιουβέντους μία ανταλλαγή μεταξύ του Γκριεζμάν και Ντιμπάλα.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο πρόθεση από πλευράς Μπαρτσελόνα να προσφέρουν τον παίκτη στην Γιουβέντους και δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, ενώ μένει να διαπιστωθεί αν από πλευράς Τορινέζων υπάρχει διάθεση να μπουν σε κύκλο επαφών για επιτρέψουν στον Joya να αποχωρήσει με αντάλλαγμα τον Γκριεζμάν.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ LIGUE 1 LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ