ΑΕΛ

Επτά προσθήκες και στο βάθος Ροτέν

Επτά προσθήκες και στο βάθος Ροτέν
Πηλαδάκης

Επτά μεταγραφές θα κάνει η ΑΕΛ την περίοδο του καλοκαιριού με τον Ροτέν να είναι το μεγάλο όνομα

Το προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στον προπονητή των βυσσινί Γιάννη Παπακώστα και τον ιδιοκτήτη της ομάδας Κώστα Πηλαδάκη, πραγματοποιήθηκε τελικά την Κυριακή με τους δυο άνδρες να αποφασίζουν από κοινού για το ποια θα είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες Πηλαδάκης και Παπακώστας συμφώνησαν πως θα πρέπει να αποκτηθούν τρεις ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στην αρχική ενδεκάδα και από εκεί και πέρα άλλοι τέσσερις που δεν θα έχουν την ίδια αξία, αλλά θα είναι παίκτες πρώτης γραμμής.

Οι τρεις....

Οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά θα είναι ένας αμυντικός χαφ, ένας μέσος που θα μπορεί να δημιουργεί παιχνίδι (στυλ Μετίν) και ένας επιθετικός που θα έχει έφεση στο γκολ.

Για τον μέσο το όνομα του Ροτέν είναι πρώτο στη λίστα, αφού μπορεί να παίξει και σαν αριστερό χαφ. Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα ο Κώστας Πηλαδάκης να ταξιδέψει στο εξωτερικό, για να κλείσει τη μεταγραφή.

Για την επίθεση το όνομα του Ντάνιελ Τσέζαρεκ (όπως είχαμε πει και παλαιότερα) έρχεται όλο και πιο κοντά, όσο ο Κροάτης δεν βρίσκει ομάδα στο εξωτερικό.

Οι τέσσερις...

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι, ένας ακόμα αμυντικός μέσος, ένας κεντρικός αμυντικός, ένας παίκτης που θα μπορεί να αγωνίζεται στα μετόπισθεν και στα δυο άκρα και τέλος ένας δεξιός χαφ.













TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ