ΒΕΡΟΙΑ

Επόμενο απόκτημα ο Πιετραβάλλο

Επόμενο απόκτημα ο Πιετραβάλλο
Πιετραβάλλο

Η μετεγγραφική ενίσχυση της Βέροιας συνεχίζεται, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού μέσου Χουάν Μάρτιν Πιετραβάλλο

Ο Νοτιοαμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο καθώς έπεισε τον Γιάννη Ματζουράκη στο φιλικό με την Ένωση Απ. Παύλου.
Ο Πιετραβάλλο είναι 26 χρονών, γεννημένος στις 7/12/1981 και έχει ύψος 1,75 μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Βελέζ (Α’ Αργεντινής), όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια και στη συνέχεια πήγε δανεικός στις Ολίμπο (Α’ Αργεντινής), Λεγκανιές (Β’ Ισπανίας), Χιμνάσια Λα Πλάτα (Α’ Αργεντινής), Ραφαέλα (Β’ Αργεντινής), Κίλμες (Α’ Αργεντινής), Νουέβα Σικάγο (Α’ Αργεντινής), ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Μπελγκράνο (Β’ Αργεντινής.

Το νέο απόκτημα της Μακεδονικής ομάδας, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Είμαι ευχαριστημένος που θα μείνω στην όμορφη πόλη της Βέροιας και θα αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Μίλησα με τον φίλο μου Εστεμπάν Ερέρα, ο οποίος μου είπε τα καλύτερα λόγια. Θα προσπαθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλλω ώστε να πετύχουμε το στόχο μας".

*Η φωτογραφία προέρχεται από το επίσημο site της Βέροιας.




TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ