ΕΠΟ

ΕΠΟ: Συνάντηση Τσέφεριν - Μπαλτάκου, ο Έλληνας πρόεδρος ζήτησε βοήθεια για την αποστολή διαιτητών Elite

ΕΠΟ: Συνάντηση Τσέφεριν - Μπαλτάκου, ο Έλληνας πρόεδρος ζήτησε βοήθεια για την αποστολή διαιτητών Elite
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, συναντήθηκε με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν στο Μονακό και μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα της συνδρομής της UEFA για την αποστολή διαιτητών κατηγορίας Elite και Α' κατηγορίας στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος βρέθηκε στο Μονακό στο πλαίσιο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο Έλληνας πρόεδρος ζήτησε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου τη συνδρομή της για να σφυρίξουν ξανά στη χώρα μας διαιτητές επιπέδου Elite και Α' κατηγορίας. Συμφωνήθηκε να γίνει υποβολή σχετικού αιτήματος και ότι θα επανεξετάστει το συγκεκριμένο θέμα.

Θυμίζουμε ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες, οι ομάδες του Big-4 συμφώνησαν για την παρουσία ξένων διαιτητών στα ντέρμπι της Stoiximan Super League, γεγονός που συνδέεται άμεσα με το περιεχόμενο της συζήτησης ανάμεσα στον Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα στο Μονακό, στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε εκ νέου τη συνδρομή της UEFA για την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στην Ελλάδα. Συμφωνήθηκε η υποβολή σχετικού αιτήματος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κατόπιν αυτού, ο κ. Τσέφεριν θα επανεξετάσει το όλο θέμα".

TAGS ΕΠΟ UEFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ