ΕΠΟ

ΕΠΟ: Συνάντηση της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΣΑΠΠ

Ο Γιώργος Μπαντής στα βραβεία του ΠΣΑΠ το 2019
Ο Γιώργος Μπαντής στα βραβεία του ΠΣΑΠ το 2019 INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών της ΕΠΟ, Κυριάκος Φύτρας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, Γιώργο Μπαντή, με αφορμή την ένταξη των ποδοσφαιριστριών στον σύνδεσμο.

Με αφορμή την ένταξη των ποδοσφαιριστριών στον σύνδεσμο ο πρόεδρος της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών της ΕΠΟ, Κυριάκος Φύτρας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, Γιώργο Μπαντή. Στις συζητήσεις κυριάρχησε η κοινή διάθεση των δύο πλευρών για την εξέλιξη και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Συνάντηση του προέδρου της Επιτροπής Γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ Κυριάκου Φύτρα με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ Γιώργο Μπαντή και τον υπ. Διεθνών σχέσεων Γιάννη Μπράχο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με αφορμή την ένταξη των ποδοσφαιριστριών στον σύνδεσμο.

Στην ξεχωριστής σημασίας συνάντηση, την πρώτη θεσμική από τότε που ο ΠΣΑΠΠ έλαβε την απόφαση να εντάξει ως μέλη του και τις γυναίκες παίκτριες του ποδοσφαίρου, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ενσωμάτωση των ποδοσφαιριστριών στον σύνδεσμο, ώστε σε σύντομο χρόνο να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη της συμμετοχής τους.

Στις συζητήσεις κυριάρχησε η κοινή διάθεση των δύο πλευρών για την εξέλιξη και ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, κάτι που αποτελεί στρατηγικό στόχο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για την επίτευξη του οποίου θα υπάρχει πλέον και η συμβολή του ΠΣΑΠΠ. Ο κ. Μπαντής μάλιστα ανέφερε ότι στο επόμενο ΔΣ του συνδέσμου το οποίο θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου 2022 θα υπάρχει και ποδοσφαιρίστρια ως μέλος.

* Ο ΠΣΑΑΠ έλαβε την απόφαση να εντάξει τις ποδοσφαιρίστριες στο δυναμικό του τον περασμένο Μάιο και μάλιστα -με την ίδια απόφαση- άλλαξε την ονομασία του από "Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών" σε "Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών". Στις 23 Νοεμβρίου, εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ με επικεφαλής τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Μασούρα, επισκέφθηκαν τις παίκτριες της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στον Άγιο Κοσμά και τις καλωσόρισαν στον σύνδεσμο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ