ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΠΟ: Συνάντηση Μπαλτάκου με τους αρχηγούς της Εθνικής

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ελλάδα - Ιρλανδία
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ελλάδα - Ιρλανδία EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της Εθνικής ενόψει των αγώνων των playoffs για πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Η Εθνική έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες της για τα παιχνίδια του Μαρτίου όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος συνάντησε τους αρχηγούς της Εθνικής, Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο και Γιώργο Τζαβέλλα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την Εθνική, κυρίως όμως αυτά για τους επερχόμενους αγώνες στα playoffs.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ: "Συνάντηση με τους αρχηγούς της Εθνικής Ομάδας, Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο και Γιώργο Τζαβέλλα είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κύριος Παναγιώτης Μπαλτάκος στα γραφεία της ΕΠΟ, παρουσία του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κύριου Κώστα Κωνσταντινίδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν σε πνεύμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας όλα τα θέματα, τα οποία αφορούν την Εθνική Ομάδα, ιδιαιτέρως δε αυτά που αφορούν τους επερχόμενους αγώνες για τα play-off πρόκρισης στο EURO 2024".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ