ΕΠΟ

ΕΠΟ: Ο Σταύρος Μάνταλος αναπληρωτής πρόεδρος, ορίζει τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Ο Σταύρος Μάνταλος
Ο Σταύρος Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Σταύρος Μάνταλος είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, αντικαθιστώντας τον Στιβ Μπένετ και θα ορίσει άμεσα τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ τη Δευτέρα (25/9). Θα κάνει και τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής που διεξάγεται μεσοβδόμαδα.

Παρελθόν από την προεδρία της ΚΕΔ αποτελεί ο Στιβ Μπένετ, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (23/9) υπέβαλε την παραίτησή του στην ΕΠΟ.

Λίγο αργότερα η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τον αντικατέστησε προσωρινά ο Σταύρος Μάνταλος, ο οποίος ορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και άμεσα θα ορίσει τον διαιτητή στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ τη Δευτέρα (25/09, 21:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως το ντέρμπι θα σφυρίξει ο Ιταλός διαιτητής Σιμόνε Σότσα.

Ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε στη δήλωσή του πως την Τετάρτη (27/9) θα ζητήσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου να ορίσει νέο αρχιδιαιτητή, όπερ σημαίνει ότι ο κύριος Μάνταλος θα κάνει και τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής που διεξάγεται μεσοβδόμαδα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Σχετικά με τον ορισμό διαιτητή του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, λόγω της παραίτησης του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ, ο ορισμός αυτός, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας (άρθρο 4) θα γίνει από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Σταύρο Μάνταλο".

TAGS ΕΠΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ