ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Ο κ. Ταρίκο αρνείται μέχρι σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ, για αυτό δεν μπορεί να καταβληθεί η αμοιβή του"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος EUROKINISSI

Η ΕΠΟ και με επίσημη ανακοίνωση της τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αμοιβή του Μαουρίτσιο Ταρίκο λέγοντας πως από τη στιγμή που δεν έχει ελληνικό ΑΦΜ δεν μπορεί να προχωρήσει στην καταβολή της.

Η ΕΠΟ έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργήθει με τον Μαουρίτσιο Ταρίκο και έφερε στην επιφάνεια ο Γκουστάβο Πογέτ κατά την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των αγώνων με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία.

Η Ελληνική ομοσπονδία και στην επίσημη ανακοίνωση της κάνει λόγο για την άρνηση του Ταρίκο να βγάλει ελληνικό ΑΦΜ κάτι που εμποδίζει την ΕΠΟ να προχωρήσει στην καταβολή των χρημάτων που οφείλονται στον Ταρίκο.

Η επισημή ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με την αμοιβή του συνεργάτη του Γουστάβο Πογέτ Μαουρίτσιο Ταρίκο, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.

"Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του"".

TAGS ΕΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ