ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Ναι στη συνεργασία με τις δικαστικές αρχές"

ΕΠΟ: "Ναι στη συνεργασία με τις δικαστικές αρχές"
INTIME SPORTS

Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει ότι είναι στην διάθεση των εισαγγελικών αρχών με αφορμή τις δηλώσεις του εισαγγελέα κ. Λακαφώση.

Πριν λίγες μέρες ο εισαγγελέας κ. Λακαφώσης έκανε λόγο για οργανωμένο έγκλημα στον χώρο του ποδοσφαίρου και έκανε αποκαλύψεις σοκ και καταγγελίες που φτάνουν καθημερινά στους εισαγγελείς. Η ΕΠΟ απάντησε με επίσημη ανακοίνωση της τονίζοντας πως είναι πρόθυμη να βοηθήσει τις δικαστικές αρχές όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει αποδείξει, εμπράκτως, τη συμβολή της, όποτε αυτή ζητήθηκε, στις εισαγγελικές έρευνες στο χώρο του ποδοσφαίρου για την αντιμετώπιση αξιόποινων πράξεων.

Το ίδιο προτίθεται να πράξει και στο μέλλον εφόσον της ζητηθεί η βοήθειά της και μπορεί να διευκολύνει τις ενέργειες των εισαγγελικών λειτουργών για θέματα όπως αυτά που ανέφερε ο εισαγγελέας κ. Λακαφώσης σε ομιλία του.

Για την Ε.Π.Ο. η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και των διοργανώσεών του είναι πρώτιστης σημασίας υπόθεση και στην προσπάθειά της αυτή είναι έτοιμη και διατεθειμένη, όπως ήδη το έχει πράξει, να συνεργαστεί, στο πλαίσιο του νόμου, με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ