ΑΡΗΣ

Επίθεση στα αποδυτήρια σε Κουκουλάκη

Επίθεση στα αποδυτήρια σε Κουκουλάκη
INTIME SPORTS

Τον εκνευρισμό τους στο πρόσωπο του διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη δεν έκρυψαν άπαντες στις τάξεις του Άρη μετά από το τέλος του παιχνιδιού στο δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου με τον Ατρόμητο

Η διαιτησία του Μιχάλη Κουκουλάκη στο σημερινό παιχνίδι του γηπέδου του Περιστερίου με τον Ατρόμητο προκάλεσε την οργή των ιθυνόντων της ΠΑΕ Άρης όπως αυτή εκφράστηκε μετά το τέλος του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αθανάσιος Αθανασιάδης, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Αντώνη Ζαμπέτα, κατέβηκαν αμέσως στα αποδυτήρια και προσπάθησαν να φτάσουνε μέχρι το γραφείο των διαιτητών.

Σκοπός τους να εκφράσουνε τα παράπονά τους στο πρόσωπο του Κουκουλάκη με αποκορύφωμα την αποβολή του Ρικάρντο Φατί στην φάση του 78' που όπως προέκυψε φέρεται να έγινε για τον λόγο ότι ο Γάλλος μέσος του Άρη του είπε «What?» για το φάουλ που υπέδειξε σε βάρος του.

" Δεν ντρέπεστε καθόλου; Παρατήστετα και πάτε σπίτια σας…" ακούγονταν φωνές έξω στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, χωρίς να πάρει κάποια απάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η σκέψη να βγάλει και ανακοίνωση διαμαρτυρίας η ΠΑΕ…

Αυτό που απομένει δε να φανεί είναι αν μέχρι αργά το βράδυ θα υπάρξει και κάποια ανακοίνωση από πλευράς της ΠΑΕ για την διαιτησία του Κουκουλάκη και όχι μόνο.


Ωστόσο ο Φατί μετά την λήξη του παιχνιδιού σε ερώτηση για την φάση της αποβολής του δήλωσε: " Δεν θέλω να μιλήσω για την φάση, γιατί αν πω αυτά που αισθάνομαι, θα έχει πρόβλημα και η ομάδα και εγώ. Δεν έκανα κάτι για να αξίζω να πάρω την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Θα μιλήσει το βίντεο μόνο του.


Νιώθω άσχημα που άφησα την ομάδα μου με 10 παίκτες, επειδή θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω και επειδή θα της στερήσω και στα επόμενα παιχνίδια χωρίς λόγο τις υπηρεσίες μου". Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γάλλος μέσος του Άρη θα είναι απών από το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης για την 4 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά.


Κι όσο για τον Γιώργο Κατίδη στις δηλώσεις του αναφερόμενος στην φάση που προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι του από τον Σωκράτη Φυτανίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου τόνισε: " Εγώ είδα το πόδι του αντίπαλου παίκτη να σηκώνεται και να με χτυπά στο κεφάλι.


Δεν ξέρω αν είχε βρει μπάλα προηγουμένως, αλλά σε διαφορετική περίπτωση σαφώς είναι πέναλτι. Ας το κρίνει ο κόσμος, εγώ θυμάμαι ότι ζαλίστηκα από το δυνατό χτύπημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ