EUROPA LEAGUE

Επίθεση σε οπαδούς της Γιουνάιτεντ από Πολωνούς χούλιγκανς

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Φούλαμ (18 Μαΐου 2021)
Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Φούλαμ (18 Μαΐου 2021) @ 2021 PHIL NOBLE/ASSOCIATED PRESS

Λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Europa League μεταξύ Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οπαδοί των κόκκινων διαβόλων δέχτηκαν επίθεση σε εστιατόριο του Γκντανσκ από Πολωνούς χούλιγκανς (VIDEO).

Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθούν το βράδυ της Τετάρτης (26/5, 22:00, ΕΡΤ1 & COSMOTE SPORT 2 HD) με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Europa League, σε ένα ματς που θα βρεθούν στις εξέδρες του "Γκντανσκ Στέιντιουμ" και κοντά στους 10.000 θεατές, εκ των οποίων οι 2.000 θα είναι οι οπαδοί της κάθε ομάδας.

Το γεγονός αυτό αναμένεται να δώσει έξτρα χρώμα στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το άσχημο όμως είναι η παρουσία κόσμου έφερε και παρατράγουδα. Αυτά έλαβαν χώρα αργά το βράδυ της Τρίτης (25/6) έξω από εστιατόριο του Γκνανσκ, με οπαδούς της τοπικής Λέχια, ντυμένοι με μαύρη περιβολή, να επιτίθενται σε ομολόγους τους εκδρομείς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την ξαφνική μάλιστα αυτή επίθεση δεν συνέβησαν μόνο υλικές ζημιές στο χώρο αλλά υπήρχαν δυστυχώς και τραυματίες, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης πως υπήρξε επίθεση και να κάνει λόγο για τρεις τραυματίες μεταξύ των οπαδών τους.

Σημειώνεται ότι περίπου 1.000 οπαδοί των κόκκινων διαβόλων θα κάνουν απόβαση στην Πολωνία την Τετάρτη (μεταξύ των οποίων θα είναι και ο παλαίμαχος φορ της ομάδας και νυν τεχνικός της Ντέρμπι, Γουέιν Ρούνεϊ), ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ η ομάδα του Σόλσκιερ θα έχει έξτρα υποστήριξη από 500 άτομα, που είναι οπαδοί της που ζουν στην Πολωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Phil Noble/Associated Press

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ