BET CORNER

Ποντάρισμα στον τελικό του Europa League με επιλογές από 1.98 έως 3.40

Το Polsta Plus Arena πριν τον τελικό του Europa League μεταξύ Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Το Polsta Plus Arena πριν τον τελικό του Europa League

Η ώρα της στέψης στο Europa League. Βιγιαρεάλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εμερί εναντίον Σόλσκιερ στο Γκντανσκ σε μια αναμέτρηση που βγάζει πολλές και δυνατές επιλογές στο στοίχημα.

(Τετάρτη 22:00) Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ήρθε η ώρα της στέψης στο Γκντανσκ στην Πολωνία. Η Βιγιαρεάλ, η πρωτάρα, κοντρα στο βαρύ όνομα με την πλούσια τροπαιοθήκη, που είναι μπαρουτοκαπνισμένη από τελικούς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει φάει με το κουτάλι τους τελικούς και τα μεγάλα ματς, τα πράγματα τα έφεραν έτσι τα τελευταία χρόνια που η αγγλική ομάδα διαπρέπει στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Δεν παύει όμως να είναι άλλο ένα τρόπαιο.

Στον αντίποδα η Βιγιαρεάλ συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες τα κατάφερε. Τα πράγματα μάλιστα ήρθαν έτσι ώστε στον παρθενικό τελικό της να καθοδηγείται από τον απόλυτο κυρίαρχο του θεσμού. Ο Ουνάι Έμερι, ο μαέστρος της ισπανικής ομάδας, συμμετέχει για πέμπτη φορά σε τελικό Europa League. Έχει πετύχει το δικό του χατ τρικ με τη Σεβίλλη, ενώ στο φινάλε είχε φτάσει και με την Άρσεναλ, αλλά εκεί έχασε από την Τσέλσι.

Η Βιγιαρεάλ ήταν άκρως πειθαρχημένη από την αρχή ως το τέλος του θεσμού, παίζοντας ενίοτε και θελκτικό ποδόσφαιρο, με τον Ζεράρδ Μορένο να είναι ο ηγέτης αυτής της προσπάθειας. Έκλεισε τις υποχρεώσεις της με ήττα στο Αλφρέδο ντι Στέφανο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Έμερι όπως το συνηθίζει εδώ και ενάμιση μήνα δεν έκανε εκτεταμένο ροτέισον, ξεκίνησε με βασικούς ενώ το κίτρινο υποβρύχιο ήταν αυτό που προηγήθηκε στο 20’ με τον Πίνο. Οι Μαδριλένοι όμως γύρισαν το ματς σε 2-1 στο 87’ και στο 90’ +2’ με τους Μπενζεμά και Μόντριτς αντίστοιχα. Αν κερδίσει απόψε η Βιγιαρεάλ θα πάρει μέρος στους ομίλους του Champions League, αν όχι στο νεοσύστατο Europa Conference League. Πολύ δύσκολα θα παίξει ο καταλυτικός εξτρέμ Τσουκουέζε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να ξεκίνησε στραβά τη σεζόν, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να ήταν μονίμως υπό αμφισβήτηση, ωστόσο το τελευταίο τρίμηνο η ομάδα ρόλαρε. Για τους κόκκινους διαβόλους η συμμετοχή στον τελικό του Γκντανσκ δεν αποτελεί κάτι αμελητέο, ίσα ίσα και κυρίως για τον Νορβηγό που έχει φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια και έχει κερδίσει σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες του. Στο τελευταίο χρονικά ματς, για την τελευταία αγωνιστική της Premier League κέρδισε τη Γουλβς σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς με 2-1. Έπαιξε με ρεζέρβες σε γενικές γραμμές και τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα. Έκλεισε αήττητη εκτός έδρας τη σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα με ρεκόρ 12-7-0. Πάγια εκτός ο επιθετικός Μαρσιάλ λόγω τραυματισμού, ανέκαμψε ο κάπτεν Μαγκουάιερ, που λείπει καιρό λόγω τραυματισμού. Δύσκολα πάντως θα τον δούμε να ξεκινάει το ματς.

Ο Σόλσκιερ παρά το γεγονός πως διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο, κυρίως στα χαφ, δεν παύει να είναι ένας προπονητής που είναι συνεχώς υπό πίεση, αφού πολλοί θεωρούν πως ως κόουτς δεν έχει το σθένος και τη διαύγεια για να φέρει τα τρόπαια και να κερδίσει τελικούς που κέρδιζε ως παίκτης. Απέναντί του έχει το απόλυτο τεστ.

Στο δια ταύτα, η Μάντσεστερ κρίνεται το φαβορί στοιχηματικά, ωστόσο ο Έμερι ξέρει πώς να… παγώσει το ρυθμό, να πάει το ματς στην υπομονή, το έκανε με εμφατικό τρόπο κόντρα στην Άρσεναλ. Ναι μεν παίζει σχεδόν με τους ίδιους και τους ίδιους τελευταία για να τους έχει σε εγρήγορση, ωστόσο σ’ έναν τελικό όλοι δίνουν τα πάντα.

Το 1Χ που κυκλοφορεί στη Stoiximan στο 1.98, πιο ψηλά από το διπλό, έχει αξία, αφού καλύπτει δύο σημεία ως ενδεχόμενα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπερτερεί σε ποιότητα σε κάποια σημεία, υστερεί όμως σ’ άλλα, παρουσιάζει παθογένειες στην άμυνα.

Από εκεί και πέρα επειδή αναμένεται ματς υπομονής βάσει των όσων έχουν δείξει και οι δύο, το under 0,5 στο ημίχρονο, που εντοπίζεται στη Stoiximan στο 2.67 μπαίνει και αυτό στο κάδρο. Πιθανό να πάει σβηστά, ενώ και οι δύο έχουν την τάση να ανεβαίνουν μετά την ανάπαυλα.

Τέλος, στα ειδικά στοιχήματα σε ό,τι αφορά στους παίκτες υπάρχουν δύο δεδομένα. Από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτός που μπορεί να λάμψει είναι ο Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός χαίρει εμπιστοσύνης του Σόλσκιερ, πατάει γερά στα πόδια του και έχει σκοράρει επτά φορές στα δέκα τελευταία ματς. Έχει δείξει πως η φωτιά δεν έχει σβήσει μέσα του. Στο 2.77 που εντοπίζεται στη Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρει στο ματς οποιαδήποτε στιγμή θεωρείται value.

Από πλευράς Βιγιαρεάλ από τη στιγμή που ο Τσουκουέζε δύσκολα θα παίξει, αυτός που καλείται να κουβαλήσει την ομάδα είναι ο γκολτζής Μορένο. Είναι ό,τι πιο… δολοφονικό διαθέτει η ισπανική ομάδα, την έχει ξελασπώσει φέτος ουκ ολίγες φορές, ξέρει πώς να κινηθεί στους χώρους και οι συμπαίκτες του τον τροφοδοτούν Τα 23 γκολ στη La Liga και τα 6 στο Europa League μιλούν από μόνα τους, είναι ο σούπερ σταρ της ομάδας και το 3.40 μόνο αδιάφορο δεν είναι για το ενδεχόμενο να σκοράρει.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: ©2021 Michael Sohn/Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ