ΗΡΑΚΛΗΣ

Επίθεση σε άνθρωπο του Ηρακλή!

Επίθεση σε άνθρωπο του Ηρακλή!
Αστυνομία INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση και έκανε αποκάλυψε πως άγνωστοι επιτέθηκαν σε μέλος της αποστολής του Γηραιού!

"H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ επιμένει να υποστηρίζει ότι η αγωνιστική διαδικασία μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης θα πρέπει να εμπερικλείεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και να μην προεκτείνεται σε εκφράσεις, ωμής και τραμπουκικού χαρακτήρα, βίας, με προφανή αιτία την δυσαρέσκεια από το αγωνιστικό αποτέλεσμα.

Διότι, τέτοιο θλιβερό, για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα φιλόδοξα δεδομένα της Super League, περιστατικό σημειώθηκε, σήμερα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με θύμα μέλος της αποστολής της ομάδας μας, μετά το τέλος της αναμέτρησης", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και κλείνει:

"Πρωταγωνιστές του, άτομα, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την διεξαγωγή αγώνων επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εκφραστές μιας άλογης ‘λογικής’, η οποία (όπως αποδείχθηκε από τα εντός του αγωνιστικού χώρου) δεν πρόκειται να μας κάμψει, ωστόσο, σίγουρα, δολοφονεί το ποδόσφαιρό μας, σε επίπεδο κύρους και αξιοπιστίας.

Ηρθε, λοιπόν, η ώρα για τις υπερκείμενες Αρχές να παρέμβουν και να το προστατεύσουν ουσιαστικά, απαγορεύοντας την ύπαρξη χώρου δράσης σε επαγγελματίες της σωματικής βίας".

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανακοίνωση κι από την ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσε κι αυτή με τη σειρά της ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: "H K.A.E. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εύχεται στον αυτοαποκαλούμενο «μάγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου" να αποκτήσει σύντομα και μια ομάδα μπάσκετ, έστω και με τους τρόπους που αυτός γνωρίζει και κάποιοι του επιτρέπουν, και να βρεθεί, κάποια στιγμή, στο Ιβανώφειο...

Έτσι ίσως μάθει, αυτός και τα «παιδιά» του, που ύπουλα και άνανδρα επιτίθενται δέκα εναντίον ενός, πως είναι η αληθινή και αντρίκια φιλοξενία. Καλούμε τις αρχές να ασχοληθούν επιτέλους με ανθρώπους που «βρωμίζουν» τον ελληνικό αθλητισμό και να δείξουν ότι θέλουν ειλικρινά την εξυγίανση του, απομακρύνοντας τους μία διά παντός".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ