ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Επίθεση Ολυμπιακού Βόλου κατά ΑΕΛ

Επίθεση Ολυμπιακού Βόλου κατά ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την ΑΕΛ ότι έκανε παρατυπίες για την δημιουργία της νέας ΠΑΕ. Διαβάστε τι αναφέρει.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου και επιτίθεται στη ΑΕΛ σχετικά με τη δημιουργίας της νέας ΠΑΕ. Σε αυτή, ειρωνεύεται τους Θεσσαλούς για τις κινήσεις που έκαναν. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει...

"Επιτέλους βρέθηκε λύση για όλες τις υπερχρεωμένες ΠΑΕ. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δ.Σ. της Football League, η ΔΟΥ Λάρισας εξέδωσε ΑΦΜ στην υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς να έχει προηγηθεί εκκαθάρισης της παλαιάς ΠΑΕ. Εφόσον λοιπόν ευσταθούν οι δηλώσεις αυτές, είναι ξεκάθαρο ότι η ΔΟΥ Λάρισας έχει τη λύση για όλες τις ποδοσφαιρικές εταιρίες που χρωστάνε στο δημόσιο και όχι μόνο.

Το μόνο που αρκεί να κάνουν οι υπερχρεωμένες ΠΑΕ είναι να αλλάξουν την έδρα τους και να μετακομίσουν στη Λάρισα, ώστε με συνοπτικές διαδικασίες και προφανώς με μία σειρά από παρατυπίες να εκδώσουν νέο ΑΦΜ στην τοπική ΔΟΥ, αφήνοντας παρακαταθήκη σε όλους εμάς τους έντιμους πολίτες, τα χρέη που δημιούργησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ