ΜΠΑΓΕΡΝ

Επίθεση Γκόμεζ στον Κίμιχ: "Αν όλοι ήταν ανεμβολίαστοι όπως αυτός, θα έπαιζε ακόμη σε άδεια γήπεδα"

Ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Μάριο Γκόμεζ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βόλφσμπουργκ για την Bundesliga.
Ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Μάριο Γκόμεζ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βόλφσμπουργκ © 2017 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζόσουα Κίμιχ έχει αποφασίσει να μην εμβολιαστεί, έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Γερμανία, με τον Μάριο Γκόμεζ να τον επικρίνει δημόσια.

Ο Τζόσουα Κίμιχ έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει με τον εμβολιασμό του. Ο παίκτης της Μπάγερν εξήγησε πως ένα από τους λόγους της απόφασής του είναι πως δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες μελέτες, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Τα λόγιά του έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Γερμανία, με τον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική, Μάριο Γκόμεζ, να τού επιτίθεται στον αέρα της τηλεόρασης, λίγο πριν από το παιχνίδι των Βαυαρών απέναντι στην Μπενφίκα.

"Τα γήπεδα είναι γεμάτα επειδή το 60, 70, 80% των ανθρώπων έχουν αποφασίσει να εμβολιαστούν. Εκείνος έχει όφελος επίσης από αυτό. Αν όλοι αντιδρούσαν σαν αυτόν, τότε πιθανώς να έπαιζε γι' ακόμη έναν χρόνο σε άδεια γήπεδα" σχολίασε ο Γκόμεζ.

Ακόμη πιο επιθετικός ήταν ο Μπράιτνερ, ο οποίος είχε δηλώσει για τον Κίμιχ και τους άλλους ανεμβολίαστους των Βαυαρών: "Αυτός και οι άλλοι τέσσερις δεν έπαιζαν μαζί μου. Δεν θα έπρεπε να προπονείται".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ