ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίθεση αγνώστων σε παίκτη του Πανιωνίου, του ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο

Επίθεση αγνώστων σε παίκτη του Πανιωνίου, του ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο

Ο Πανιώνιος κατήγγειλε πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Χρήστος Τριάντης δέχθηκε επίθεση το πρωί της Παρασκευής (09/10) από αγνώστους στη Νέα Σμύρνη επειδή φορούσε διακριτικά της ομάδας.

Ο Πανιώνιος κατήγγειλε πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Χρήστος Τριάντης δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το πρωί της Παρασκευής (09/10), μεταβαίνοντας στο στάδιο της Νέας Σμύρνης για να συμμετέχει στην προπόνηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των "κυανέρυθρων", άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκια, μόλις αντιλήφθηκαν ότι φέρει μπλούζα του Πανιωνίου, ακινητοποίησαν το όχημα του και επιτέθηκαν στον 19χρονο δεξιό μπακ, με σκοπό να του την αφαιρέσουν, τραυματίζοντάς τον, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και στο αυτοκίνητό του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Πανιώνιος:

"Ο Πανιώνιος ΓΣΣ καταγγέλλει την άνανδρη και αήθη επίθεση που δέχτηκε από άγνωστους, ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Τριάντης. Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής και έχοντας ολοκληρώσει τις εργομετρικες εξετάσεις, ο Χρήστος Τριάντης κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς το στάδιο της Νέας Σμύρνης για να λάβει μέρος στην προπόνηση.

Στην περιοχή του Νέου Κόσμου, άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκια, μόλις αντιλήφθηκαν ότι φέρει μπλούζα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ακινητοποίησαν το όχημα του και του επιτέθηκαν, με σκοπό να του την αφαιρέσουν. Η άνανδρη αυτή επίθεση από 5-6 άτομα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Επίσης προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή μας.

Τόσο ο παίκτης, όσο και ο Σύλλογος θα κινήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ευελπιστούμε στην αρωγή των υπευθύνων, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις πράξεις τους.

Η βία δεν έχει χώρο, ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε σε κανέναν τομέα της κοινωνίας μας και είναι καταδικαστέα απ' όπου κι αν προέρχεται".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ