ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή την Δευτέρα στην Παιανία

Επιστροφή την Δευτέρα στην Παιανία
Γκονζαλες

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ζοσέ Πεσέιρο

Το διήμερο ρεπό τους απολαμβάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Δευτέρα. Εκείνη την μέρα θα μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, Σέριτς, Ενακαρίρε και Ρομέρο. Την Παρασκευή, ο Κροάτης ακολούθησε θεραπεία και οι άλλοι δυο έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Για τον Αφρικανό υπάρχουν πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με τον Ηλυσιακό την Τρίτη, αν και όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται. Από κει και πέρα, σε άλλα αγωνιστικά θέματα, αφαιρέθηκαν τα ράμματα από τον Σωτήρη Νίνη που επιστρέφει στις προπονήσεις την Δευτέρα, όπου θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά το φιλικό με τον Ηλυσιακό, στόχος πέραν από το να παραμείνουν οι “πράσινοι” σε αγωνιστικό ρυθμό, αφού υπάρχει διακοπή, θέλει ο Ζοσέ Πεσέιρο να δοκιμάσει κάποια πράγματα. Παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα έως τώρα επίσημα παιχνίδια, όπως ο Τάκης Φύσσας. Ενώ, επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού είναι να δοκιμάσει κάποια σχήματα ενόψει των αναμετρήσεων με Βέροια για το πρωτάθλημα και Αμπερντίν για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Χαμόγελα για Έκι
Χαμόγελα έχει σκορπίσει σε όλους η πορεία της κατάστασης του Έκι Γκονζάλες. Ο Αργεντινός μέσος μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς και μεγάλη αποχή από τα γήπεδα, ετοιμάζεται να επιστρέψει. Αυτή τη φορά για να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει για τη χρονιά που διανύουμε. Ο 27χρονος άσος δείχνει μέρα με τη μέρα στις προπονήσεις ότι αρχίζει να πατάει και να αισθάνεται καλύτερα.

Είναι ευδιάθετος και φαίνεται αποφασισμένος να επιστρέψει, κάτι που εύχονται όλοι στον Παναθηναϊκό. Οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ κάνουν λόγο για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ίσως κάνει την επανεμφάνιση του. Βέβαια, θεωρείται δεδομένο πως εάν δεν είναι 100% έτοιμος, δεν θα χρησιμοποιηθεί από τον Ζοσέ Πεσέιρο που ναι μεν τον θέλει στην ομάδα, αλλά από την άλλη θέλει η εισαγωγή του να γίνει ομαλά και όχι με βιασύνη.

Την Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια
Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται από την Δευτέρα (15/10) τα εισιτήρια για τους προσεχείς αγώνες των "πρασίνων". Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, οι τιμές ξεκινούν από 15 ευρώ και καταλήγουν στα 60, ενώ στις αναμετρήσεις με Αμπερντίν και Λοκομοτίβ το φθηνότερο είναι στα 20 ευρώ και το ακριβότερο στα 80. Υπάρχει και η δυνατότητα στον κόσμο της ομάδας να προμηθευτεί εισιτήριο και για τα τρία ματς έναντι 50 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η Ticket Club ανακοινώνουν ότι από τη Δευτέρα, 15 Oκτωβρίου, θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, καθώς και του Κυπέλλου UEFA, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ABERDEEN και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - LOKOMOTIV MOSCOW που θα διεξαχθούν αντίστοιχα στις 28/10/2007, 25/10/2007 και 5/12/07, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα διατίθενται σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού που είναι εγγεγραμμένοι χρήστες της Ticket Club.

Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται:

1. Μέσω internet στα site: www.ticketclub.gr & www.pao.gr
2. Μέσω τηλεφωνικού κέντρου στα: 801 111 1908 (από σταθερό) & 210 809 4111 (από κινητό).
3. Στα εκδοτήρια: Γήπεδο «Απ. Νικολαίδης», Θύρα 4 και Λ. Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Zafolia).


Τα εκδοτήρια και το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργούν καθημερινά (και Σάββατο) από τις 10:30 - 18:30, εκτός αργιών.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα για τους τρεις αγώνες θα είναι ως ακολούθως:

Ατρόμητος: 15, 20, 30, 40, 60
Αμπερντίν: 20, 25, 40, 60, 80
Λοκομοτίβ: 20, 25, 40, 60, 80
Και για τα τρία ματς: 50 ευρώ (Θύρα 7)




Το σύστημα επιβράβευσης για την προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των φιλάθλων χρηστών της Ticket Club θα λειτουργήσει ως εξής:

Αγώνας 6ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Superleague με ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘ.:
1. Ελάχιστοι απαιτούμενοι "πόντοι" loyalty για αγορά εισιτηρίου: 5
2. Xρονικό διάστημα προτεραιότητας: έως και 20 Οκτωβρίου
3. Eπιβράβευση αγοράς εισιτηρίου: 5 "πόντοι".




Αγώνες Κυπέλλου UEFA με ABERDEEN - LOKOMOTIV MOSCOW:

1. Ελάχιστοι απαιτούμενοι "πόντοι" loyalty για αγορά εισιτηρίου: 5
2. Χρονικό διάστημα προτεραιότητας: έως και 20 Οκτωβρίου
3. Επιβράβευση αγοράς εισιτηρίου: 1 " πόντος".



Μετά το χρονικό διάστημα προτεραιότητας και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007 δεν θα υπάρχει η απαίτηση «πόντων» για αγορά εισιτηρίου και όλα τα εναπομείναντα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που είναι εγγεγραμμένοι χρήστες της Ticket Club, μέχρι την ημέρα των αγώνων, ακόμα και για αυτούς που θα εγγραφούν την ημέρα της αγοράς του εισιτηρίου.

Το πακέτο εισιτηρίων και για τους τρεις αγώνες, στην τιμή των εισιτηρίων των δύο ευρωπαϊκών παιχνιδιών, θα ισχύσει, ανάλογα με την διαθεσιμότητα του, έως και την ημέρα του αγώνα με την ABERDEEN.

Να σημειωθεί ότι εφεξής, κάθε χρήστης θα έχει δικαίωμα:

1. αγοράς μέχρι και δύο ονομαστικών εισιτηρίων στο όνομα του, και
2. θα μπορεί να μεταβιβάζει το εισιτήριο του σε άλλο φίλαθλο διορθώνοντας χειρόγραφα το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της αστυνομικής ταυτότητας γράφοντας τα στοιχεία του φιλάθλου που θα προσέλθει στο γήπεδο.


Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης”.











































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ