ASTERAS AKTOR

Επιστροφή στις προπονήσεις για Ναβάρο

Επιστροφή στις προπονήσεις για Ναβάρο

Την επόμενη της ήττας από τον Λεβαδειακό οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης γυμνάστηκαν κανονικά με τον Στάϊκό Βεργέτη να δίνει την Δευτέρα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Μετά τον αγώνα πρωταθλήματος στη Λιβαδειά, συνεχίστηκε την Κυριακή το πρωί το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, με όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν εναντίον του Λεβαδειακού να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση.

Στα ευχάριστα της ημέρας, ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Τσίμο Ναβάρο μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα θέτοντας και πάλι τον εαυτό του στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Στον αντίποδα, συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα οι Ερνάντεζ, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Λούι, ενώ οι Χουάνμα, Γκόιαν τέθηκαν και πάλι στη διάθεση του προπονητικού τιμ εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό, αφού δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι λόγω καρτών.

Δεν υπολογίζονται για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ο Κυριακόπουλος λόγω της αποβολής του και ο Κοντοές που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι αυτό, ενώ ακόμα ο Μουνάφο και ο Γκόιαν δεν θα παίξουν λόγω καρτών στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα του Αστέρα στην Ξάνθη.

Ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης έδωσε ρεπό για την Δευτέρα, προκειμένου να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και ανανέωσε το ραντεβού τους την Τετάρτη το πρωί, όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ