ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Επιστροφή Σκλιοπίδη

Επιστροφή Σκλιοπίδη
INTIME SPORTS

Άλλη μία προσθήκη στο ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, αφού και ο Δημήτρης Σκλιοπίδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ.

Ο 26χρονος αμυντικός, που πέρυσι έπαιζε ως δανεικός από την Καβάλα, επέστρεψε στην ομάδα, που ανδρώθηκε και θα φοράει τη φανέλα του Αστέρα για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ο Σκλοπίδης αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:" Επιστρέφω σ' αυτήν, που θεωρώ ομάδα μου και στους ανθρώπους, που πραγματικά μ' αγαπούν και με στηρίζουν.

Νομίζω, ότι ο Αγροτικός Αστέρας φέτος είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα, έχει ένα ρόστερ δυνατό και ο στόχος των play-off είναι εφικτός.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, που έπαιζα στην ομάδαέτσι και φέτος θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να βοηθήσω όσο μπορώ. Ειδικά φέτος... θα κάνω τα αδύνατα δυνατά
!"

Στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο 24χρονος γκολκίπερ θα δοθεί στην ομάδα του Ευόσμου από τον ΠΑΟΚ ως δανεικός, στο πλαίσιο και της μεταγραφής του Γιακουμή.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ