ΑΕΚ

Επιστροφή σε νίκες-θέαμα

Επιστροφή σε νίκες-θέαμα
sportshow

Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις θέλει η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Μανού και Μπλάνκο στην 11αδα

Η επιστολή της κυανέρυθρης ΠΑΕ και η ανακοίνωσή της αργότερα πως δεν θα ανοίξει τη θύρα 1 του γηπέδου για τους φιλοξενούμενους, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί, ήχησε άσχημα στα αφτιά της ΑΕΚ και των οπαδών της.
Ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχε στηθεί και στον περσινό αγώνα στην πλατεία με τον τον Πανιώνιο να επικρατεί τελικά με 3-1 σφραγίζοντας το εισιτήριο για την έξοδο του στην Ευρώπη.

Το τελευταίο αυτό γεγονός ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά καθώς οι σχέσεις των δύο συλλόγων δεν είναι και οι καλύτερες μετά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Εκεί όπου οι νεοσμυρνιώτες ισχυρίζονται πως έγινε "κλοπή" του Ενσαλίβα από την Ένωση. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση βέβαια δεν ισχύει καθώς ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με απόλυτα νόμιμο τρόπο από τον δικέφαλο της Αθήνας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λορένσο Σέρα Φερέρ ξεκούρασε κάποιους ποδοσφαιριστές την Πέμπτη για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο Ισπανός γνωρίζει πως η ΑΕΚ θα δώσει το πιο δύσκολο παιχνίδι της στην μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα, με έναν αντίπαλο που παίζει οργανωμένο-ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Μανού και Ζήκος δεν ταξίδεψαν στην Αυστρία όπως και ο (τότε) τραυματίας Ζούλιο Σέζαρ που τέθηκε κανονικά στην διάθεση του προπονητή του. Ο Πορτογάλος θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα αφού ο Μαντούκα επιβεβαίωσε στο "Μπουλέν Αρίνα" πως διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Στην αρχική ενδεκάδα θα επιστρέψει και ο Ισμαέλ Μπλάνκο που μπήκε ως αλλαγή την Πέμπτη.

Οι ποδοσφαιριστές στο Sportshow


Επτά ποδοσφαιριστές της Ένωσης έδωσαν το παρών στο περίπτερο της ΑΕΚ στο Sportshow το μεσημέρι του Σαββάτου όππου και μοίρασαν δεκάδες αυτόγραφα και υπέγραψαν σε φανέλες και αναμνηστικά της ΑΕΚ.

Το χορό των επισκέψεων άνοιξαν οι Βραζιλιάνοι Γκουστάβο Μαντούκα, Ζούλιο Σέζαρ, Έντσον Ράμος Σίλβα, ο Ούγγρος Ντάνιελ Τόζερ και ο πορτογάλος Μανού. Οι "κιτρινόμυαροι" έμειναν αρκετή ώρα στο στο Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας ώστε να βγάλουν φωτογραφίες με τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.

Λίγο αργότερα, ο διάδρομος έκλεισε από τον κόσμο που περίμενε υπομονετικά να πάρει ένα αυτόγραφο από τον αρχηγό της ΑΕΚ, Τραϊανό Δέλλα. Ο διεθνής αμυντικός της ομάδας, έφυγε όταν εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα αυτόγραφα!

Τη σκυτάλη στο περίπτερο της ομάδας, πήραν ο Ενσαλίβα και ο Μάχο οι οποίοι συζήτησαν με τους φίλους του δικεφάλου και έφυγαν όταν η ώρα πλησίαζε προς την έναρξη της προπόνησης.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο



Με τον Ζούλιο Σέζαρ να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Βραζιλιάνος μέσος που ακολούθησε τις προηγούμενες ημέρες προπόνηση με υψηλές επιβαρύνσεις χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα το Σάββατο πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Λορ΄ενσο Σέρα Φερέρ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο (Νέα Σμύρνη, 7/10 – 21.15) είναι: Μάχο, Μορέτο, Ζεράλδο Αλβες, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Αρουαμπαρένα, Ενσαλίβα, Ράμος, Τόζερ, Καφές, Ζήκος, Κονέ, Μανού, Μαντούκα, Ριβάλντο, Λυμπερόπουλος, Ζούλιο Σέζαρ, Μπλάνκο.

*** Το πρόγραμμα της ομάδας ακολουθούν και οι Παναγιώτης Λαγός και Παντελής Καπετάνος.
*** Οι ποδοσφαιριστές που δεν μετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν αύριο Κυριακή στις 10.30.

*** O Μάρτιν Αραουμπαρένα θα δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ζωντανά, στο Supersport 1, τη Δευτέρα 8/10, στις 21.00

*** Ο Παναγιώτης Λαγός, ο Παντελής Καπετάνος και ο Περπαρίμ Χετεμάι θα είναι αύριο Κυριακή, στις 16.00 στο περίπτερο της ΑΕΚ στο Sportshow.

Nίκη της ομάδας των Νέων



Mε τρία γκολ σε 17 λεπτά, στο 27’, στο 37’ και στο 44’, η ομάδα των Νέων επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου, στο Ζηρίνειο, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τα γκολ σημείωσαν οι Παυλής, Ταχτσίδης και Diouf.

Για την ομάδα των Νέων αγωνίστηκαν οι: Αραμπατζής, Μπαρμπούδης, Τρίψας, Ανδρίκος, Λίτσιος, Βάσος, Ταχτσίδης, Μπαρκώσης (55’ Πάνος), Δαρσίνος (76’ Μηνάς), Diouf (46’ Μουστάκης), Παυλής.
































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ