ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επιστροφή με τρεις απουσίες στον Πανθρακικό

Επιστροφή με τρεις απουσίες στον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου άφησαν πίσω τους τις γιορτές των Χριστουγέννων και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους.

Στο φινάλε του πρώτου γύρου ο Πανθρακικός έκανε μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν ευνόησαν την ομάδα της Κομοτηνής που παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και μάλιστα σε απόσταση τουλάχιστον πέντε βαθμών από τους Ατρόμητο, Παναιτωλικό που προπορεύονται στον σχετικό πίνακα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν λογικό να δώσει ελάχιστες μέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να εκμεταλλευτούν κάθε κενή μέρα και να δουλέψουν ενόψει του δεύτερου γύρου που ξεκινάει με ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Αστέρα.

Ο νεαρός τεχνικός στην πρώτη προπόνηση που έγινε μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων είδε όλους τους ποδοσφαιριστές πλην των Τζάνη, Ηλιάδη και Βάλτερ να μετέχουν στο πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, έπειτα από το χριστουγεννιάτικο ρεπό.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα μας επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις ταχυδύναμης και τεχνικής με μπάλα, αρχικά, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται, και δούλεψαν στην αμυντική και την επιθετική τακτική στα τελειώματα των φάσεων.

Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο τραυματίας Τζάνης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βάλτερ κα Ηλιάδης".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ