ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή Λούκας Λέιβα στην Seleção

Επιστροφή Λούκας Λέιβα στην Seleção

Ο Λούκας Λέιβα της Λίβερπουλ επέστρεψε στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας, στην οποία υπάρχουν επίσης οι Μάικον και Πάτο. Δείτε... διδακτικό VIDEO

Αφού επέστρεψε στην δράση μετά τον τραυματισμό του, αφού επέστρεψε στην 11άδα της Λίβερπουλ, επέστρεψε και στην εθνική Βραζιλίας ο Λούκας Λέιβα.

Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σκολάρι για τα φιλικά με Ν.Κορέα και Ζάμπια στις 12 και 15 Οκτωβρίου, αντίστοιχα.

Κακά και Φρεντ είναι τραυματίες, ο Ροναλντίνιο απλά δεν κλήθηκε, ενώ ο Τιάγκο Σίλβα δεν είναι στην αποστολή, όμως σίγουρα θα επιστρέψει σε αυτήν.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την αποστολή, ενώ μπορείτε να την δείτε και στο video, το οποίο είναι... διδακτικό όσον αφορά πως προφέρονται οι Βραζιλιάνοι.

Διαφορά από τα γραπτά θα βρείτε μόνο στον Χουλκ, όνομα το οποίο είναι δημιούργημα από τον "Χαλκ", τον οποίο οι Βραζιλιάνοι προφέρουν Ουλκ (προς το Ούλκι περισσότερο!).

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες

Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Βίκτορ (Ατλέτικο Μινέιρο), Ντιέγκο Καβαλιέρι (Φλουμινένσε)

Αμυντικοί

Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μάικον (Ρόμα), Μαρσέλο (Ρεάλ), Μαξουέλ (Παρί Σεν-Ζερμέν), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Ντεντέ (Κρουζέιρο), Ντάντε (Μπάγερν), Ενρίκε (Παλμέιρας)

Μέσοι

Λούκας Λέιβα (Λίβερπουλ), Παουλίνιο (Τότεναμ), Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Ραμίρες και Οσκάρ (Τσέλσι), Ερνάνες (Λάτσιο), Λούκας Μόουρα (Παρί Σεν-Ζερμέν), Μπερνάρντ (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Επιθετικοί

Χουλκ (Ζενίτ), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Ζο (Ατλέτικο Μινέιρο), Αλεσάντρε Πάτο (Κορίνθιανς)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ