ΒΕΡΟΙΑ

Επιστροφή Καπετάνου στην Βέροια

Επιστροφή Καπετάνου στην Βέροια
Καπετάνος, Ντα Κόστα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θωμάς Γράφας μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη και τον πρώην φορ του ακριτικού συλλόγου, Παντελή Καπετάνο, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Πλάνα με τον Παντελή Καπετάνο στην διάθεση του κάνει ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη ο τεχνικός της Βέροιας, Θωμάς Γράφας. Ο νεαρός προπονητής θα έχει στην διάθεση του τον έμπειρο φορ ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει και πάλι στα παιχνίδια της ομάδας της Ημαθίας.

Αντίθετα εκτός αποστολής έχουν μείνει για διαφορετικούς λόγους οι Μελίσσης, Τόμας Γκονθάλεθ που ήταν παρόντες στο προηγούμενο παιχνίδι της Βέροιας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης εναντίον της Ξάνθης στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (17/12/2016, 15:00).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Γράφας ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Παπαστεριανός, Άρσε, Δόρης, Σισίνιο, Κάλβο, Λινάρδος, Μαυρίας, Μεληκιώτης, Σαρπόνγκ, Καπετάνος και Βίτι".

Εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι: Μελίσσης,Τόμας Γκονθάλεθ, Μαραγκός, Αντόνις, Παπαδόπουλος και Μίλιεβιτς

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ