ΞΑΝΘΗ

Επιστροφή και εγκατάσταση στο Le Chalet

Επιστροφή και εγκατάσταση στο Le Chalet
INTIME SPORTS

Οι παίκτες της SKODA Ξάνθης μετά το ρεπό της Κυριακής επανήλθαν στις προπονήσεις την Δευτέρα ενώ πλέον θα μένουν μόνιμα στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης είχαν την ευκαιρία την Κυριακή να πάρουν το πρώτο τους ρεπό και έτσι είχαν κάποιες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Από την Δευτέρα όμως επανήλθαν στις προπονήσεις ενώ πλέον εγκαταστάθηκαν μόνιμα στο Le Chalet προκειμένου τις επόμενες μέρες να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Μάλιστα στην προπόνηση της Δευτέρας μετείχαν τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα της Ξάνθης, οι Καρυπίδης και Καπετάνος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων, το Le Chalet, απ’ όπου και θα συνεχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η δεύτερη εβδομάδα του ξεκινήματος της ομάδας άρχισε με απογευματινή προπόνηση. Στις 19:00 το ξανθιώτικο «συγκρότημα» δούλεψε πάνω σε τομείς της ενδυνάμωσης - φυσικής κατάστασης και στον τομέα της αμυντικής αλλά και της επιθετικής λειτουργίας.

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Χρήστος Καρυπίδης και Παντελής Καπετάνος συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα. Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση (07:30, 19:00)".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ