ΑΕΚ

Επιστροφές και προβλήματα

Επιστροφές και προβλήματα
nemethblog

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ταχτσίδης. Ατομικό Μαντούκα και Τζιμπούρ. Επιστρέφει ο Κριστιάν Νέμεθ

Στην προπόνηση της Τετάρτης τα βλέμματα τράβηξε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο νεαρός μέσος που είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα την προηγούμενη εβδομάδα (άργησε 1 ώρα και 45 λεπτά στην προπόνηση), ήταν εκτός αποστολής για το ντέρμπι και την Κυριακή το πρωί είχε τροχαίο ατύχημα με την σύντροφό του.

Ευτυχώς δεν υπέστη κάτι σοβαρό και τρεις ημέρες μετά βρέθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στην προπόνηση, οι οποίοι έσπευσαν να τον υποδεχτούν και να μάθουν τα τελευταία νέα για την υγεία του και την περιπέτεια που είχε.

Ο Ταχτσίδης ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια όταν ξεκίνησε το οικογενειακό δίτερμα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Άλλωστε ο νεαρός μέσος ταλαιπωρείται από πόνους στην μέση πριν το ατύχημα, οι οποίοι δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα.

Ο Γιάννης Αραμπατζής έκανε προπόνηση μόνο για τα πόδια, ενώ ο Γκουστάβο Μαντούκα έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Ράφικ Τζιμπούρ έχει ένα αιμάτωμα στο δάχτυλο του ποδιού και έκανε τρέξιμο και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν είναι ακόμα σε θέση να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και οι πιθανότητες να αγωνιστεί με την Ξάνθη το Σάββατο (19.00, NOVA) μειώνονται αισθητά. Στην αντίπερα όχθη ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός μπορεί να μην προπονήθηκε αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και θα συνεχίσει το σερί εμφανίσεων από την ημέρα της επιστροφής του και μετά.

Επιστρέφει ο Νέμεθ

Την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση προανήγγειλε ο Κριστιάν Μένεθ, μέσω του προσωπικού του Blog. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ένωση ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα χτύπημα στον αστράγαλο αλλά όπως όλα δείχνουν οι περιπέτειες ανήκουν στο παρελθόν.

Η θεραπεία που ακολούθησε στο νησί απέδωσε καρπούς και όπως ο ίδιος έγραψε, όλα πάνε καλά και αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας στην Αθήνα ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με την ΑΕΚ.

" Η περίοδος αποθεραπείας μου στο Λίβερπουλ φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της. Ευτυχώς τα πράγματα πήγαν όπως περίμενα αυτές τις δύο εβδομάδες και τα πόδια μου μετά τις ενέσεις είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ μπορώ να τρέξω. Δεν υπήρξαν άλλα προβλήματα με τις εξετάσεις αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν ακουμπήσεις μπάλα στο γήπεδο.

Χθες (Δευτέρα) έκανα κι άλλες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως το κόκκαλο που είχε πρόβλημα είναι πολύ καλύτερα. Τώρα απομένει να πιέσω λίγο παραπάνω και να ελπίζω πως δεν θα νιώσω πόνο.

Το ενθαρρυντικό είναι πως δεν πονά ο αστράγαλός μου και ίσως το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψω στην Αθήνα. Δεν ξέρω ακριβώς ποια μέρα αλλά πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω να προπονούμαι κανονικά με την ΑΕΚ. Θα ήταν καλό να μην παρουσιαστούν νέα εμπόδια, γιατί θέλω πολύ να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο. Έχω πολύ καιρό να παίξω, από το παιχνίδι με την Ιταλία".

Τζιμπούρ: "Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ"

" Θέλω να βγάλω την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ", δήλωσε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, που είναι πεπεισμένος ότι το παιχνίδι της ΑΕΚ έχει αλλάξει προς το καλύτερο επειδή αυτός παίζει στη φυσική του θέση και οι συμπαίκτες του τον εμπιστεύονται περισσότερο.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ μίλησε στην εφημερίδα Goal News για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και το μέλλον του σε αυτήν, για τους άμεσους στόχους του, τη σχέση του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και το πρόσφατο επεισόδιο που είχε με τον Παντελή Καφέ.

Αναλυτικά η συνέντευξη ΕΔΩ

Ανακοίνωση



" Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει, ότι η έκδοση του μηνιαίου επίσημου περιοδικού ΑΕΚ EMPIRE αναστέλλεται προσωρινά και θα προβεί σε νέα ανακοίνωση σχετικά με την επόμενη κυκλοφορία του συγκεκριμένου εντύπου".





























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ