ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Επιστροφές για τον Παντέλη

Επιστροφές για τον Παντέλη
INTIME SPORTS

Γιαννιτσανάκης και Γκόγκας προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και τέθηκαν στην διάθεση του Νίκου Παντέλη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία των παικτών του Εθνικού Αστέρα, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παντέλης γύμνασε τους παίκτες του το πρωί στο γήπεδο της Καισαριανής και ασφαλώς οι διαπιστώσεις που είχε να κάνει ήταν αρκετά ευχάριστες. Συγκεκριμένα, οι Γιαννιτσανάκης και Γκόγκας, που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών γυμνάστηκαν κανονικά.

Οι δύο παίκτες έβγαλαν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα, δείχνοντας ότι κερδίζουν την μάχη με τον χρόνο, θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στο ματς με τον ΟΦΗ. Αντίθετα ο Νίκος Παντέλης δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Δευτέρας τον τραυματία Γκίκα.

Ευχαριστήριο στον Παναιτωλικό

Στο μεταξύ, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας Χρήστος Αποστολίδης απέστειλε προς την ΠΑΕ Παναιτωλικός την παρακάτω επιστολή:

' Αξιότιμοι κύριοι, Η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας και όλα τα μέλη της αποστολής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος σας ευχαριστούν θερμά για την άψογη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του γηπέδου σας που πραγματικά μας γέμισε με πολύτιμες εμπειρίες.

Οι επίπονες και αξιόλογες προσπάθειες για την ανάδειξη του τεράστιου και σπουδαίου έργου σας πρέπει να είναι ένα μεγάλο μήνυμα ελπίδας, ανάτασης για τον ποδοσφαιρικό χώρο της Football League ΟΠΑΠ
".

Τέλος, η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας με επίσημη ανακοίνωση της εκφράζει τα ολόθερμα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Μιχάλη Λώλου για την απροσδόκητο χαμό του. Ο εκλιπών, που ήταν μία από τις μορφές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αποτελούσε πάντα φίλο του συλλόγου, για αυτό και ο αιφνίδιος θάνατος του συγκλόνισε όλους στην ομάδα.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ