ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφουν Τσόρι και Σαλίνο

Επιστρέφουν Τσόρι και Σαλίνο
INTIME SPORTS

Ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Λεάντρο Σαλίνο επέστρεψαν στις προπονήσεις μαζί με την ομάδα και θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για τα επόμενα ματς. Άδειο από διεθνείς το Ρέντη.

Ο εκτός έδρας αγώνας με τον Πλατανιά μπορεί να απέχει 10 ημέρες (λόγω εθνικών ομάδων), όμως οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στην Κρήτη.

Μια προετοιμασία που έχει αρκετές απουσίες προς το παρόν, αφού λείπουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Το ευχάριστο για τον Μίτσελ, είναι πως οι Λεάντρο Σαλίνο και Τσόρι Ντομίνγκες μπαίνουν ξανά στο πρόγραμμα και θα βρίσκονται στη διάθεσή του για τα επόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος γυμνάστηκε κανονικά κάνοντας στο τέλος ατομικό, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, συμμετείχε στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Από την άλλη, ο Πάουλο Μασάντο συνέχισε ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Οι Πειραιώτες έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις ταχυδύναμης και φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν επάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Η προπόνηση της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί, ενώ αξίζει να πούμε πως συμμετέχουν και κάποιοι νεαροί παίκτες από την ομάδα Νέων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ