ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιστρέφουν οι τραυματίες, ανανεώνει ο Φερνάντες

Τζιμπούρ και Γουνδουλάκης αναμένεται να επανέλθουν στις προπονήσεις. Ανανεώνει ο Ντάριο Φερνάντες.

Ο επιθετικός των "κυανέρυθρων" αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα από την Τρίτη(16/10) καθώς ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα τις προηγούμενες μέρες, ενώ ο Έλληνας μέσος που είχε υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο, αναμένεται επίσης αύριο να είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.
Έτσι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Καραϊσκάκη".

Σε μία εβδομάδα ο Λουρένσο

Όσον αφορά στον Λουίς Λουρένσο αναμένεται να είναι έτοιμος σε μία εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι ο Γερμανός τεχνικός του Πανιωνίου θα έχει μία επιπλέον λύση στην επίθεση ενόψει της "καυτής" συνέχειας που περιλαμβάνει συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος θα είναι εκτός μάχης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά ο δρόμος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από 1,5 μήνα έχει ανοίξει.

Τέλος ο Μίχαελ Ντελούρα υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Γερμανία και θα ακολουθήσει εκεί την αποθεραπεία του. Ο Έβαλντ Λίνεν περιμένει την επιστροφή των διεθνών με τις Εθνικές ομάδες προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους".

Aνανεώνει ο Φερνάντες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντάριο Φερνάντες θα πάρει σειρά στις ανανεώσεις στον Πανιώνιο. Οι "κυανέρυθροι" έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Αργεντινού μέσου και από τη στιγμή που υπάρχει οψιόν ανανέωσης έως το καλοκαίρι του 2009, αναμένεται να ενεργοποιηθεί.Δεν αποκλείεται όμως να υπογραφεί και νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το 2010.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη Μανιάτης, Γουνδουλάκης, Μάκος και Σπύρόπουλος έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους με τους Νεοσμυρνιώτες.

Η εκδρομή στην Σουηδία

Στο μεταξύ καθορίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της εκδρομής στην Σουηδία για τον πρώτο αγώνα των ομίλων του Κυπέλλου UEFA με την Χέλσινγκμποργκ. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:" Καθορίστηκε η τίμη του τσάρτερ που θα μεταφέρει τους φίλους του Πανιωνίου στη Σουηδία για τον πρώτο αγώνα της ομάδας στον όμιλο.

Η τιμή είναι στα 440 ευρώ και εμπεριέχει τα αεροπορικά εισιτήρια για τη Σουηδία και την μετάβαση από και πρός το γήπεδο με πούλμαν. Η ώρα αναχώρησης για την εκδρομή στη Σουηδία καθορίστηκε για τις 08:30 στις 25/10. Η πτήση διαρκεί 3 ώρες και 45 λεπτά και θα προσγειωθεί στη πόλη του Μάλμε, 60 χιλιόμετρα απο το Χέλσινγκμποργκ.

Απο το Μάλμε θα υπάρξει μετάβαση στο Χέλσινγκμποργκ με πούλμαν. Η αναχώρηση της επιστροφής απο Σουηδία υπολογίζεται γύρω στις 23.00 και η προσγείωση στην Αθήνα περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα. Για τα μέλη των πανθήρων ισχύει ειδική τιμή που θα εξαρτηθεί απο τη ζήτηση της εκδρομής.

Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στο σύνδεσμο, στο τηλέφωνο 210. 9330589 ή περάστε απο τα γραφεία τους (Αγ. Ανδρέου 20), απογευματινές ώρες, για να μάθετε παραπάνω πληροφορίες.

Για κρατήσεις πάρτε τηλέφωνο στη ΠΑΕ Πανιώνιος στα τηλέφωνα 210.9311189-90. Απαιτείται η καταβολή του 50% του ποσού (220 ευρώ) για τη κράτηση μίας θέσης. Υπεύθυνος εκδρομής απο τη πλευρά του Πανιωνίου ο κύριος Μόγκριτς Ανδρέας".


























TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ