ΜΙΛΑΝ

Επιστρέφει στο Μιλάνο ο "Σέβα"!

Επιστρέφει στο Μιλάνο ο "Σέβα"!
ΣΕΦΤΣΕΝΚΟ

Η Τσέλσι επιβεβαίωσε οτι ο Αντρέι Σεφτσένκο επιστρέφει στο Μιλάνο για λογαριασμο της Μίλαν

Μίλαν και Σεφτσένκο έκαναν την επιθυμία τους πραγματικότητα, καθώς ο παίκτης επιστρέφει στο Μιλάνο, όπως ανακοίνωσε και η Τσέλσι στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ένα απο τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριου φθάνει στο τέλος του, αφού οι δυο ομάδες επιβεβαίωσαν την συμφωνία που ήθελε τόσο πολύ ο Ουκρανός επιθετικός.
"Ο Σεφτσένκο επιστρέφει στην Μίλαν. Η Τσέλσι συμφώνησε με τον Αντρέι Σεφτσένκο να επιστρέψει στην Μίλαν, με τις πληροφορίες της συμφωνίας να είναι εμπιστευτικές" αναφέρουν οι Λονδρέζοι στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Την είδηση επιβεβαίωσε και η Μίλαν: "Η Μίλαν ανακοινώνει οτι ο σύλλογος συμφώνησε με την Τσέλσι" αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα των "ροσονέρι".

Ο τεχνικός των Μιλανέζων, Κάρλο Αντσελότι, είχε πάντα ανοικτή την πόρτα για τον "Σέβα" και ήλπιζε οτι η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο παίκτης είναι δανεικός ή αν οι "ροσονέρι" έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα του, αν και η Τσέλσι δεν ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό.

Ο Σεφτσένκο απο την πλευρά του δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να προσαρμοστεί στην Αγγλία και η επιστροφή του στο Μιλάνο αναμένεται να ενθουσιάσει τους οπαδούς της Μίλαν, καθώς ο Ουκρανός άσος ήταν απο τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας.

Ο διεθνής επιθετικός αναμένεται το Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο και την Δευτέρα θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις πριν παρουσιαστεί στα ιταλικά ΜΜΕ.






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ