ΚΟΣΜΟΣ

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Κοστάνσο!

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Κοστάνσο!

Ο Φράνκο Κοστάνσο, 13 μήνες μετά την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, επιστρέφει στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα από τη Χιλή.

Στη Χιλή βρίσκεται ο Φράνκο Κοστάνσο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, και αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Ο 32χρονος τερματοφύλακας αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση 13 μήνες μετά το "αντίο" του στο ποδόσφαιρο.

"Είμαι καλή κατάσταση παρόλο που δεν παίζω γιατί έκανα πολύ σκληρή προπόνηση. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε μια σπουδαία ομάδα", είπε ο Κοστάνσο κατά την άφιξή του στην Χιλή. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, θα αντικαταστήσει τον βασικό πορτιέρο Κρίστοφερ Τοσελί, ο οποίος αναμένεται να πουληθεί σύντομα.

Ο Αργεντίνος έπαιξε για τελευταία φορά ποδόσφαιρο στον αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ, στις 3/11/2011. Τον Γενάρη του 2012 αποδεσμεύτηκε από τους "ερυθρόλευκους" και τον Μάιο του ίδιου χρόνου ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Φράνκο Κοστάνσο αγωνίστηκε 6 φορές στο πρωτάθλημα και 3 στο Champions League. Δέχθηκε σε όλα τα παιχνίδια γκολ, εκτός του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ