ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Επιστρέφει ο Κριπιντίρης

Επιστρέφει ο Κριπιντίρης
INTIME SPORTS

Στην διάθεση του Νίκου Παντέλη θα είναι ο Κριπιντίρης για το ματς με τον Εθνικό, ενώ αγώνα δρόμου κάνει ο Τσιώλης

Με μια προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο της Καισαριανής συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Εθνικού Αστέρα, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εθνικό.

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παντέλης διατηρεί χαμηλούς τόνους, αναγνωρίζοντας ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι ιδιαίτερα δύσκολο και καθοριστικό, ενώ οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού για το ματς με τους "κυανόλευκους" θα είναι ο Κριπιντίρης, που εξέτισε την ποινή του, ενώ αγώνα δρόμου κάνει ο Τσιώλης για να προλάβει την αναμέτρηση.

Ο πλάγιος αμυντικός της Καισαριανιώτικης ομάδας εξετάσθηκε εκ νέου από τον ορθοπεδικό της ΠΑΕ Δημήτρη Τσούκα, που διαπίστωσε ότι το πρόβλημα που είχε στον τένοντα ξεπεράσθηκε, το πόδι του ξεπρήστηκε, κάτι που του επιτρέπει να προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αντίθετα όλα δείχνουν ότι Γιαννιτσανάκης και Γκίκας δεν θα είναι έτοιμοι ούτε για το παιχνίδι με τον Εθνικό και για τον λόγο αυτό ο Παντέλης καταστρώνει τα πλάνα του και αναζητά πλέον τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Νίκος Παντέλης αποφάσισε και δήλωσε τον Χωριανόπουλο, που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, να εκτίσει την ποινή του στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ηλιούπολη και Πιερικό.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ