ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Επιστρέφει ο Γκούτμαν

Επιστρέφει ο Γκούτμαν
INTIME SPORTS

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Μαρτσέλο Γκούτμαν και τέθηκε στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη για το ματς με τον Λεβαδειακό. Στην έξοδο και ο Παναγιώτης Μαθιός

Με μια προπόνηση η οποία είχε ευχάριστες ειδήσεις για τον Πέτρο Ρουτζιέρη, συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Διαγόρα, ενόψει της αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα, σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν ο Μαρτσέλο Γκούτμαν και ο νεαρός Μιχάλης Φράγκος και έτσι, ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" θα έχει περισσότερες λύσεις στην διάθεσή του.

Αντίθετα με τους προαναφερθέντες δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Νίκος Χατζόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς του Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα.

Οι "κυανέρυθροι" θα γυμναστούν κανονικά και το Σάββατο στην συνέχεια ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα επιλέξει τους δεκαοκτώ του αγώνα της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανόν να λύσει το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει και να αποχωρήσει από τον Διαγόρα ο 26χρονος Παναγιώτης Μαθιός. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του για πολλούς λόγους.

Τέλος, το Σάββατο θα γίνει γνωστή η απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ για τον Χοσέ Ρέγιες, για τον οποίο έχει εισηγηθεί την παραμονή του στην ομάδα ο Πέτρος Ρουτζιέρης.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ