ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Επιστρέφει ο Γιαζιτζόγλου

Επιστρέφει ο Γιαζιτζόγλου
INTIME SPORTS

Μετά από έξι μήνες ο Γιώργος Χατζάρας συμπεριέλαβε στην αποστολή του Πιερικού για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας τον Γιαζιτζόγλου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Γιώργος Χατζάρας για το συγκεκριμένο ματς, δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τιμωρημένο Παύλο Δήμου, τη θέση του οποίου στην άμυνα θα πάρει ο Κοντέων. Στο μεταξύ, μετά από έξι μήνες λόγω τραυματισμού ο Γιαζιτζόγλου είναι έτοιμος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Πιερικού:
Γουμάγιας, Καρακούτσης, Γ. Λαζαρίδης, Παπαγεωργίου, Τασίδης, Κ. Λαζαρίδης, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Χατζής, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Πουλάκος, Γκουγκουλιάς, Πέντα, Λόπεζ, Μιλόσκοβιτς, Αμπράμοβιτς, Μήτρου, Γουσούλης και Γιαζιτζόγλου.

Από εκεί και πέρα, ένα θέμα που απασχολεί εδώ και καιρό τους ανθρώπους του Πιερικού είναι έτοιμο να πάρει… σάρκα και οστά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για την έναρξη των απαραίτητων διαδικασιών για τη δημιουργία του νέου γηπέδου των "μελανόλευκων" που αποτελεί όνειρο όλων των φιλάθλων της ομάδας.

Πρόβλημα χώρου και διάθεσης δεν υπάρχει, μιας και υπάρχουν διαθέσιμες εκτάσεις λόγω της παραχώρησης κυριότητας εγκαταλειμμένων στρατοπέδων στο Δήμο Κατερίνης, η διοίκηση του οποίου εμφανίζεται θετική στη δημιουργία του χώρου που θα αναβαθμίσει σε τεράστιο βαθμό τον αθλητισμό του Νομού Πιερίας.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ