ΜΙΛΑΝ

Eπιστρέφει με Αταλάντα ο Ρονάλντο!

Eπιστρέφει με Αταλάντα ο Ρονάλντο!
Ροναλντο

Την αποκάλυψη ότι ενδέχεται ότι το "φαινόμενο" θα πάρει χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Μίλαν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν έκανε ο Κάρλο Αντσελότι

Το απόγευμα της Κυριακής η πρωταθλήτρια Ευρώπης δοκιμάζεται στο Μπέργκαμο με αντίπαλο την αήττητη εντός έδρας Αταλάντα (2 νίκες-3 ισοπαλίες), με τον Κάρλο Αντσελότι να αποκαλύπτει στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του ματς ότι σκέφτεται σοβαρά να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Βραζιλιάνο φορ.
"Ο Ρονάλντο δεν έχει παίξει για τρεις μήνες, όμως είναι σε καλή φυσική κατάσταση και μπορούμε τώρα να ανακαλύψουμε ξανά έναν παίκτη, ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά στην ομάδα την περυσινή σεζόν. Η ποιότητά του μπορεί να μας βοηθήσει πραγματικά", τόνισε ο τεχνικός των "ροσονέρι" και συμπλήρωσε:

"Δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση για να ξεκινήσει ως βασικός, όμως δεν έχω πάρει ακόμα την τελική μου απόφαση. Μπορεί να παίξει είτε στην κορυφή της επίθεσης, είτε σε έναν περιφερειακό ρόλο. Αυτό που δεν έχει τώρα είναι η διάρκεια για να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο σε ένα παιχνίδι".

Ο Ρονάλντο κάθησε στον πάγκο της Μίλαν για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αντσελότι να διαψεύδει τα σενάρια που ήθελαν τους ανθρώπους της ομάδας να είναι δυσαρεστημένοι με το "φαινόμενο" για κάποιες αργοπορημένες... αφίξεις του στις προπονήσεις στο Μιλανέλο

"Άργησε μία φορά να έρθει, όμως αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι κανονισμοί είναι οι ίδιοι για τον καθέναν, όποιος αργεί πληρώνει πρόστιμο που στο τέλος της σεζόν πηγαίνει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα".

Η επιστροφή το Ρονάλντο αναπροσαρμόζει κάπως τα πλάνα του Αντσελότι, με τον Ιταλό τεχνικό να αναφέρεται στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

"Μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα δούμε περισσότερα παιχνίδια όπου η Μίλαν θα κατεβαίνει με δύο επιθετικούς. Όταν επιστρέψει ο Μαλντίνι θα πάρει τη θέση κάποιου εκ των Νέστα και Καλάτζε στο κέντρο της άμυνας, Στο αριστερό άκρο θα επιλέξουμε ανάμεσα σε Σερζίνιο και Φαβάλι".

Όσο για τον αυριανό (11/11) αντίπαλο της ομάδας του, ο δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τους "ροσονέρι", ο Αντσελότι έπλεξε το εγκώμιο της Αταλάντα.

"Είναι μία ομάδα σταθερή, πολύ δυναμική, οργανωμένη, και εξαιρετική στις πτέρυγες. Είναι μία ομάδα δημιούργημα του Λουίτζι Ντελ Νέρι, και πιστεύω ότι η Αταλάντα μπορεί άνετα να διεκδικήσει μία θέση στο Κύπελλο UEFA της νέας περιόδου", κατέληξε στις δηλώσεις του.














TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ