ΑΕΛ

Επιστολή Καραπιάλη σε Κούγια: "Να μην δοθεί το όνομά μου στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΛ"

Ο Βασίλης Καραπιάλης με τη φανέλα της ΑΕΛ το 1991
Ο Βασίλης Καραπιάλης με τη φανέλα της ΑΕΛ το 1991 EUROKINISSI

Ο διεθνής παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ και τεχνικός διευθυντής της ομάδας νέων, Βασίλης Καραπιάλης, με επιστολή του έκανε ξεκάθαρο στον πρόεδρο του συλλόγου, Αλέξη Κούγια, ότι δεν επιθυμεί το προπονητικό κέντρο να πάρει το όνομά του.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, πρόσφατα ανακοίνωσε την απόφασή του να αλλάξει την ονομασία του προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ προς τιμήν του Βασίλη Καραπιάλη, πρώην παλαίμαχου της ομάδας.

Ο 56χρονος ωστόσο, ο οποίος εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή της ομάδας νέων, με επιστολή του προς τον ισχυρό άνδρα των βυσσινί ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε το όνομά του να δοθεί στο προπονητικό κέντρο, εξηγώντας πως η ΑΕΛ είναι πάνω απ' όλους.

Αναλυτικά η επιστολή του Βασίλη Καραπιάλη στην εφημερίδα "Ελευθερία":

"Προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμητική σας πρόταση να δώσετε το όνομά μου στο προπονητικό μας κέντρο στα Δένδρα.

Όμως σας ενημερώνω ότι δεν επιθυμώ την τιμή αυτή γιατί η ΑΕΛ είναι πάνω απ’ όλους, ονόματα και προσωπικότητες και πιστεύω πως ό,τι πέτυχα στην καριέρα μου το χρωστάω στην ομάδα της πόλης μας και αυτή δεν μου χρωστάει τίποτα.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Με τιμή και εκτίμηση,

Βασίλης Καραπιάλης".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΛ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ