ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επιστολή διαιτητών για τα επεισόδια στον Ρέντη: "Αποτροπιασμός για τα γεγονότα, έφτασε η ώρα για σκληρές αποφάσεις"

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί με επιστολή τους εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τα επεισόδια στον Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί, οι οποίοι απέχουν από τα καθήκοντά τους την 14η αγωνιστική, εξέφρασαν την θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για τα επεισόδια στον Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Με επιστολή τους τονίζουν πως έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και για σκληρές αποφάσεις, καθώς τα φαινόμενα βίας αποτελούν καθημερινότητα στα γήπεδα της χώρας.

Η επιστολή των διαιτητών

"Οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα χθεσινά γεγονότα της δολοφονικής επίθεσης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμού του αστυνομικού.

Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και ώρα για σκληρές αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών κοκ) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση αλλά και σε όλη την Ελληνική αστυνομία που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους".

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ