SUPER LEAGUE 2

Επισκοπή - ΑΕΚ Β' 1-3: Διπλό στο Ρέθυμνο με Γιούση πρωταγωνιστή

Ο Χρήστος Γιούσης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη
Ο Χρήστος Γιούσης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη INTIME

Η ΑΕΚ Β' έφυγε από το Ρέθυμνο με το διπλό, επικρατώντας 3-1 της Επισκοπής στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League 2 στον Β' Όμιλο. Ο Γιούσης σημείωσε δύο γκολ για την Ένωση, το τρίτο πέτυχε ο Χριστόπουλος, ενώ ο Νοικοκοιράκης ήταν ο σκόρερ της Επισκοπής.

Η Επισκοπή γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ Β' με 3-1 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League 2 στον Β' Όμιλο. Όλα τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γιούσης που σκόραρε δύο γκολ για την Ένωση.

Η ομάδα του Παναγιωταρά είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το πρώτο μέρος, όμως της έλειψε η τελική πάσα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Γιούσης έδωσε το προβάδισμα στην Ένωση στο 47', ο οποίος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη για το 0-1. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΚ, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

Η Επισκοπή μείωσε προσωρινά με τον Νοικοκυράκη στο 60', όμως οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα, με τον Χριστόπουλο στο 90' να σφραγίζει τη νίκη και να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Καραγιάννης, Τσάβος, Εμπόι, Νταρζίσιο, Σουμπασάκης, Νοικοκυράκης, Πολυχρόνης, Τριντάντε.

ΑΕΚ Β': Θεοχάρης, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Παρράς, Μπάμπης, Γερολέμου, Γιούσης, Γκαρσία, Μιτάι και Κοσίδης.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ