ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Στην Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Ρέτσος

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου στη Λεβερκούζεν, καθιστώντας τον 19χρονο αμυντικό ως την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε στη γερμανική ομάδα.

Με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης (31/8), λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία των μεταγραφών, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πώλησή του στη γερμανική ομάδα.

Ο 19χρονος αμυντικός έγινε, έτσι, η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού οι "ασπιρίνες" έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 22.000.000 ευρώ για να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Ολυμπιακού για την παραχώρησή του. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μετακόμισή του στη Γερμανία, φιλοξενούνται δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σημείωσε πως "η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι ιστορική, αφού είναι η ακριβότερη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Με διαφορά μερικών λεπτών, ήρθε κι η ανακοίνωση της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ρέτσου, στη γερμανική Μπάγερ Λεβερκούζεν".

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ρέτσος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: " Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που έπαιξα για 10 ολόκληρα χρόνια, φορώντας αυτή τη φανέλα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να πετύχω το όνειρό μου. Να παίξω επαγγελματικά ποδόσφαιρο, στην ομάδα στην οποία βρισκόμουν από μικρό παιδί και την οποία αγαπώ. Οι προπονητές μου, από τις μικρές ηλικίες, μέχρι σήμερα, πίστεψαν σε εμένα, ενώ οι συμπαίκτες μου, μέσα από το παιχνίδι, με βοήθησαν στο να εξελιχθώ, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό. Με βοήθησαν να κάνω φιλίες ζωής και να μάθω να λειτουργώ ως κομμάτι ενός συνόλου. Μόλις πριν από λίγο καιρό κατάφερα να βάλω στο μπράτσο μου το περιβραχιόνιο του αρχηγού, της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Γεγονός που θα με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή και θα σκέφτομαι πάντα με τιμή και υπερηφάνεια.

Όπως υπερήφανος αισθάνομαι για όλες τις στιγμές, τις οποίες έζησα μέσα στο Καραϊσκάκη, μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού, που είναι πάντα εκεί. Στιγμές οι οποίες δεν συγκρίνονται. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά, για όλα όσα μου έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής. Ειδικά, δε, τον κ. Μαρινάκη, όχι γιατί πίστεψε και πιστεύει μόνο σε εμένα, αλλά γιατί πιστεύει σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Εύχομαι μία καλή σεζόν, με το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα, μία επιτυχημένη παρουσία στην Ευρώπη, αλλά και πολλές χρονιές γεμάτες επιτυχίες, στο μέλλον".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ